Komproment holder lukket fredag den 14/10-22 grundet flytning. Alle henvendelser vil derfor blive besvaret mandag d. 17/10-22.
Komproment will be closed on Friday 14/10-22 due to relocation. All inquiries will therefore be answered on Monday 17/10-22.

Cradle to Cradle

                
CRADLE TO CRADLE Certified er en international anerkendt tredjeparts produktcertificering målrettet cirkulær økonomi.
Igennem vores mangeårige og gode samarbejde og certificering af forskellige produkter igennem Cradle to Cradle og med hjælpe fra Vugge til Vugge har tankegangen her gjort os bevidste om certificeringens stærke sider.

Komproment har ikke længere produkter certificeret igennem Cradle to Cradle men ordningen har hjulpet os med at opbygge et styringsværktøj med fokus på materialer, materiale renhed, ordentlighed og fokus på social retfærdighed.

Vore designs og valg af produkter kan vi langt hen ad vejen kreditere Cradle to Cradle for og vi forsøger i vore daglige valg at tage tankerne bag denne certificering med ind i vore beslutningsproces.

Vi er blevet meget bevidste omkring at vi skal tænke på nutidens materiale som fremtidens materialebank og meget af det har vi gjort i partnerskab med Cradle to Cradle.

chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram