A4-Landscape-Magazine-Mockup-vol2

First impressions last

Der er mange ting i livet man kan gøre om og om igen. At levere et førstehåndsindtryk er ikke en af dem. Førstehåndsindtrykket varer ved. Det gælder også førstehåndsindtrykket for en bygning eller et hjem.

Vi leverer bygningens udvendige klimaskærm. Vores miljøæstetiske tag- og facadeløsninger beskytter hjemmet mod sol, vand og vind – smukt, æstetisk og miljøvenligt.

Vore unikke montagesystemer til fastgørelse skaber sammen med et bredt udvalg af natur-materiale holdbare og æstetiske løsninger. Vores løsninger bygger på både erfaring og dokumentation og er udviklet i samarbejde med arkitekter og bygherrer.
Vi arbejder ud fra bæredygtige principper som design-til-adskillelse, og vores løsninger er miljøcertificerede og dokumenterede med materialepas.

I vores tilgang til både samarbejdspartnere og hinanden er vi ordentlige, fremsynede og løsningsorienterede - fordi førstehåndsind-trykket varer ved.

Udvalgte referencer

Se vores referencer og få inspiration til dit næste projekt.

I Ryhaven er anvendt materialer, der patinerer smukt over tid med facader beklædt af teglspån og træ.

Renoveringen af Ryhaven repræsenterer en ny tilgang til renovering af almene boliger: For første gang i Danmark anvendes modulbyggeri i en renovering, når nye boliger bygges på de eksisterende sokler. De nye boliger er tidssvarende både når det kommer til energikrav og til familiernes øgede behov for fleksible indretning. Boligerne i Ryhaven lever op til 2020 krav – en markant forbedring i forhold til det eksisterende byggeri. Modulerne er præfabrikerede og færdigapterede, når de leveres på byggepladsen. Herved afkortes byggeperioden med 5mdr og materialespild mindskes.