Komproment vinder Next-step challenge i Energieffektive Teknologier.

 

"Komproment Danish Building Design er med sine 20 ansatte first mover inden for facader, bæredygtighed samt vedvarende energi. Virksomheden leverer innovative tag- og facadeløsninger, der ventilerer bygningen og samtidig består af bæredygtige naturmaterialer. Facadeløsningerne fra Komproment kan genanvendes adskilt, hvilket møder tendensen til en mere cirkulær økonomi i byggebranchen i både indland og udland.

Med et stærkt innovativt mindset og med fokus på bæredygtige bygningsmaterialer, er Komproment en fremsynet virksomhed, der gennem et Next Step Challenge forløb får professionel sparring til en stærk strategiplan for de næste fem års vækstrejse.

”Vi har her en innovativ virksomhed med stort potentiale. Bæredygtighed kombineret med dansk design skaber fremtidens boliger og understøtter FN’s Verdensmål”, siger Preben Mejer fra dommerpanelet."

 

- Nextstepchallenge.dk

Udvalgte referencer

Se vores referencer og få inspiration til dit næste projekt.

I Ryhaven er anvendt materialer, der patinerer smukt over tid med facader beklædt af teglspån og træ.

Renoveringen af Ryhaven repræsenterer en ny tilgang til renovering af almene boliger: For første gang i Danmark anvendes modulbyggeri i en renovering, når nye boliger bygges på de eksisterende sokler. De nye boliger er tidssvarende både når det kommer til energikrav og til familiernes øgede behov for fleksible indretning. Boligerne i Ryhaven lever op til 2020 krav – en markant forbedring i forhold til det eksisterende byggeri. Modulerne er præfabrikerede og færdigapterede, når de leveres på byggepladsen. Herved afkortes byggeperioden med 5mdr og materialespild mindskes.