Skifer til facade giver et eksklusivt udtryk

Går du med tankerne om at vælge en skifer facadebeklædning til dit nybyggeri?

Hos Komproment har vi specialiseret os i blandt andet facadeskifer. Skifer er et meget populært materiale, når det kommer til facadeløsninger, og det giver et meget levende og eksklusivt udtryk. Vi har arbejdet med facadebeklædning og taglægning i mange år, og skifer er et af de materialer, som vi gang på gang anbefaler vores kunder at anvende.

Det gør vi af den simple grund, at det pynter på alle typer af boliger, og så har det en lang levetid på mere end hundrede år.

Strynøvej---Zappa-50x25-Silver-White---Picture-(1)
Strynøvej---Zappa-50x25-Silver-White---Picture-(6)
Ollerup-Efterskole---Zappa-60x30-Silver-Whi-(7)

Facadeskifer - hvad kan du høste af fordele?

Der er mange fordele ved at investere i en skiferbeklædning til din facade. Du får ikke alene en flot facade, der giver et godt førstehåndsindtryk af din bolig. Du får også en facade, der ikke kræver nogen former for vedligehold, og som ikke skal skiftes ud de næste hundrede år. Den lange levetid gør skifer til et klimavenligt materiale, og det er endnu en faktor, der taler i retning af, at skifer også sagtens kan bruges til facaden på det hus, du er ved at få opført.

D-Wall_facadesystem_Barcelona_Plain

Hvad koster skifer facadebeklædning?

Selvom facadeskifer prisen er faldet meget de seneste år, i kraft af at der er fundet løsninger, der gør det langt nemmere at montere det, er det stadig en relativ dyr løsning. Det er det dog ikke, hvis du tænker langsigtet. Her kan en skifer facade sagtens konkurrere med andre gængse materialeløsninger som eksempelvis træ.

Med et hus med en skifer facade skal du hverken medregne nogen former for vedligehold eller udskiftning de næste hundrede år. Og det gør skifer til en økonomisk fordelagtig løsning på lang sigt. Skal du sælge dit hus en dag, er det et parameter, der kan medvirke til at gøre potentielle købere positivt stemte over for et køb.

At der ikke lige skal renoveres eller udskiftes facadebeklædning for at få boligen til at se præsentabel og indbydende ud, kan have en stor betydning i tilfælde af, at du sætter dit hus til salg. Det samme gør sig gældende, hvis du får lagt et nyt skifertag. Det kan holde i lige så lang tid og øger også værdien af din bolig.

Skal vi hjælpe dig med skifer facade opbygning?

Har du spørgsmål til, hvordan vi går frem, når vi beklæder din facade med skifer? Eller vil du gerne have en pris på en skifer facade? Lige meget hvad du har på hjerte, er du velkommen til at kontakte os for at få en snak om dine muligheder i forhold til facadebeklædning. Vi tilbyder også mange andre alternativer end skifer.

Giv os et kald allerede i dag på telefon 96 52 07 10, eller send en mail afsted til os med dine spørgsmål til salg@komproment.dk.