Skifer til facade giver et eksklusivt udtryk

Facadeskifer fås i en række udsøgte farver, og den naturlige skifer-facadebeklædning besidder naturlige strukturer og variationer i tone og farver, der øger dens skønhed og giver huset et udtryk af eksklusivitet og flot arkitektur. Derfor er skifer til facadebeklædning og dens æstetiske appel også en populær løsning verden over fra offentlige bygninger og kirker til erhvervsbygninger.

En løsning, der også vinder mere og mere ind som en facadeløsning til helt almindelige beboelsesejendomme. De samme kvaliteter, der gør skifer ideelt som tagmateriale, gør det også særligt velegnet som facadebeklædning. Facadeskifer er usædvanligt ensartet og flot i strukturen, mens dens minimale vandoptagelse på mindre end 0,3 % beskytter stenen mod frostskader. Farven på en skiferfacade er permanent, netop fordi det er et naturligt materiale, og vil altså ikke falme. Facadeskifer er brandsikkert, kompatibelt med alle andre byggemateriale og let vedligeholdt, hvilket sammen med sin holdbarhed gør det til et omkostningseffektivt valg til alle byggeformål.

Lyder facadeskifer som noget, du ville vælge til dit nybyggeri? Hos Komproment har vi specialiseret os i blandt andet facadeskifer. Skifer er et meget populært materiale, når det kommer til facadeløsninger, og det giver et meget levende og eksklusivt udtryk. Vi har arbejdet med facadebeklædning i mange år, og facadeskifer er et af de materialer, som vi gang på gang anbefaler vores kunder at anvende. Det gør vi af den simple grund, at det pynter på alle typer af boliger, og så har det en lang levetid på mere end hundrede år.

Strynøvej---Zappa-50x25-Silver-White---Picture-(1)
Strynøvej---Zappa-50x25-Silver-White---Picture-(6)
Ollerup-Efterskole---Zappa-60x30-Silver-Whi-(7)

Hvorfor bør du vælge en facade af skifer?

Der er mange fordele ved at investere i en skiferbeklædning til din facade. Du får ikke alene en flot facade, der giver et godt førstehåndsindtryk af din bolig. Du får også en facade, der ikke kræver nogen former for vedligehold, og som ikke skal skiftes ud de næste hundrede år. Den lange levetid gør skifer til et klimavenligt materiale, og det er endnu en faktor, der taler i retning af, at skifer også sagtens kan bruges til facaden på det hus, du er ved at få opført. En skiferfacade er unik, og den naturlige skønhed fra naturskifer giver enhver facade et moderne udtryk. Med forskellige typer farve og glans giver Komproment dig en moderne skifer-facadebeklædning, der er mere holdbar end nogen anden facadebeklædning. Naturskifer er en bæredygtig og miljøvenlig mulighed for facadebeklædning takket være brugen af naturskifer i stedet for præfabrikerede produkter, og så er der ingen opvarmning eller kemisk proces involveret. Facadeskifer supplerer eksterne isoleringssystemer ved at hjælpe med at holde bygninger kølige om sommeren og varme om vinteren, hvilket reducerer energiforbruget i boligen. En skiferfacade er også meget holdbar, vedligeholdelsesfri og hurtig og nem at installere. Farve og egenskaber forbliver uændrede gennem årene, materialet holdes tørt på grund af kontinuerlig ventilation, og mange problemer vedrørende fugtighed reduceres, hvilket resulterer i en længere levetid for facaden.

Din specialist i skifer-facadebeklædning

Vores facadesystem ZAPPA er Danmarks hurtigste monterbare facadesystem til naturskifer. Det er nemlig specifikt udviklet med fokus på minimal materialeøkonomi og hurtig montage. Derfor er ZAPPA faktisk en af markedets mest omkostningseffektive systemer på både prisen på materialet og selve leveringen og monteringen. Vores montagesystem findes kun i 100 % uorganiske og bæredygtige byggematerialer. Facadeskifer fra Komproment findes i to forskellige typer: Barcelona Plain og Barcelona Silver White.

De er begge ægte spansk naturskifer i meget høj kvalitet, men forskellen på de to er overfladestrukturen. Barcelona Plain kommer i en ensartet og glat overflade, hvorimod Barcelona Silver White er i en mere rustik overflade, så man øjeblikkeligt ser, at facaden er beklædt med naturlig sten. Facadeskifer fra Komproment kræver næsten ingen eller meget lidt vedligeholdelse, men vi anbefaler dog stadig at få skiferfacaden inspiceret en gang om året, da man bør kontrollere, om nogle af stenene er knækkede eller revnede. På den måde sikrer man en lang levetid på en facade af skifer, og man undgår derfor dyre regninger på reparationer.

D-Wall_facadesystem_Barcelona_Plain

Hvad koster skifer-facadebeklædning?

Selvom prisen på facadeskifer er faldet meget de seneste år, i kraft af at der er fundet løsninger, der gør det langt nemmere at montere det, er det stadig en relativt dyr løsning. Det er det dog ikke, hvis du tænker langsigtet. Her kan en skiferfacade sagtens konkurrere med andre gængse materialeløsninger som eksempelvis træ. Med et hus med en skiferfacade skal du hverken medregne nogen former for vedligehold eller udskiftning de næste hundrede år. Og det gør en facade af skifer til en økonomisk fordelagtig løsning på lang sigt.

Skal du sælge dit hus en dag, er det et parameter, der kan medvirke til at øge værdien af dit hus, og dermed kan potentielle købere være mere positiv over for et køb. At der ikke skal renoveres eller udskiftes facadebeklædning for at få boligen til at se præsentabel og indbydende ud, kan også have en stor betydning i tilfælde af, at du sætter dit hus til salg. Det samme gør sig gældende, hvis du får lagt et nyt skifertag, som vi også kan lægge for dig. Det kan nemlig holde i lige så lang tid som en facade af skifer og øger også værdien af din bolig.

Skal vi hjælpe dig med en ny facade af skifer?

Har du spørgsmål til, hvordan vi arbejder, når vi beklæder din facade med skifer? Eller vil du gerne have en pris på en skiferfacade? Lige meget hvad du har på hjerte, er du meget velkommen til at kontakte os for at få en snak om dine muligheder i forhold til en skifer-facadebeklædning.

Vi hjælper også meget gerne med at tage beslutningen om, hvilken løsning, der giver bedst mening for dit nybyggeri eller renoveringsprojekt. Vi tilbyder også mange andre alternativer end skifer, fx tegl og beton, som vi selvfølgelig også kan vejlede dig i. Kontakt os på telefon 96 52 07 10 eller send en mail til os med dine spørgsmål til salg@komproment.dk.