Komproment viser ved årets Building Green i København nyheder frem, som der på forhånd er skabt store forventninger til. Her vil også være mulighed for at se mange af de velkendte facadeløsninger med skifer og terracottategl, der har gjort Komproment til et anerkendt og innovativt brand.
- Komproment er en mærkelig størrelse, smiler udviklingsdirektør Niels Heidtmann, Komproment.
- Vi leverer ikke bare hyldevarer, men arbejder tæt på arkitekter og bygherrer om rådgivning, design og bæredygtighed. Vores DNA er grønt og innovativt, så samarbejde er af vital betydning, når man både er forhandler/leverandør, producent og et videncenter for grøn og bæredygtig byggeteknik, siger.
Han understreger, at Komproment er en moderne producent, som betyder, at man har hånd i handske i designprocessen men outsourcer produktionen. Det betyder, så virksomheden får præcis de produkter, som de ved at arkitekter og bygherrer efterspørger.
Fremtidens løsninger
På Building Green vil Komproment løfte sløret for flere af fremtidens løsninger. I sidste nyhedsbrev fortalte vi om plantebaserede byggesystemer, og hvad det betyder, kan man lære mere om på Komproments stand, som også præsenterer et nyt inline-system.
- Og på forskningsniveau er vi nu langt med det, vi kalder at forvandle affald til nye råvarer. Det ser ud til, at vi inden for en overskuelig fremtid vil være i stand til på en CO2-venlig måde at forvandle gamle tagsten til nye tagsten ved en proces med bioaske, fortæller Niels Heidtmann.
Niels Heidtmann er inviteret til at holde oplæg på Building Green om de mange nyheder, som virksomheden forventer, at man inden længe kan gøre til en del af virksomheden sortiment og som vil omfatte klimavenlige hyldevarer af høj designmæssig og arkitektonisk kvalitet.
- Vi holder fast i vores aktive samarbejde og hjælp til kunderne i forhold til at levere på den grønne dagsorden. Derfor præsenterer vi nu også et værktøj, der ikke bare hjælper med at regne på CO2 i forhold til EPD’ere, men reelt bliver en ”lille-hjælper”, der kontinuerligt kalkulerer CO2-aftrykket i projekteringsfasen, slutter Niels Heidtmann.