Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Materialepas

                
Hos Komproment forsøger vi at efterleve at nutidens materiale er fremtidens materialebank. At vi i fremtiden vil opfatte byggevarer uden et DNA som byggeaffald tror vi er stor. Derfor arbejder vi med vores materialepas i en praktisk løsning hvor vi synliggør hvad systemerne er opbygget af sådan de kan skilles af i rene fraktioner når de ikke mere skal benyttes på tag eller facade.

Den Sorte Boks – Bæredygtigt fokus i praksis.

Den sorte boks er et forsøg på at få budskaberne flyttet derud hvor de gør en forskel nemlig på byggepladsen. Det er her informationen skal være tilgængelig og det er hele tanken bag den sorte boks og materialepasset.
Hele tanken er at give materialerne et nyt liv gennem et kendt DNA og at flytte den viden ud lokalt. Altså at handle globalt men løse tingene lokalt – det tror vi på giver mening.
Vi i Komproment synes også selv at det er en troværdig måde at komme med bud på hvordan man på tag og facadesystemer kan bidrage til løsninger der først rigtig skal stå deres prøve om rigtig mange år. Kvaliteten og levetiden på systemerne gør at vi ligger på +80 år hvilket kan gøre det svært når vi taler om løsninger.

Her finder du Den Sorte Boks

Materialepasset eller den sort boks finder du indbygget i facaden som på foto ovenfor eller som illustreret nedenfor.

chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram