Følg med
|

I godt selskab mod bæredygtigt byggeri

Komproment befinder sig i godt selskab med de kræfter i byggeriets værdikæde, der vil fremme den grønne omstilling og bæredygtighed
For få uger siden var der konsensus om den grønne dagsorden. Nu har vi krig i Europa, og denne triste udvikling får mange til at slå bak på klima- og energipolitikken.

Det er helt ulogisk. For Komproment er beskeden klar. Situationen byder os i stedet at sætte turbo på klimapolitik, grøn energi og et byggeri med fokus på ressourcer og genanvendelse.

Derfor er vi naturligvis med i det nye netværk – Videncenter for Cirkulær Økonomi i Byggeriet (VCØB) - som vil øge genanvendelse i byggeriet. Her er vi i selskab med ansvarsbevidste bygherrer, ingeniører og arkitekter og en række materialeproducenter og forskningsinstitutioner. Et godt selskab, hvor vi er inviteret med, fordi vi har noget at byde på.

Komproment ønsker at være et brand, der ikke blot ser godt ud, men også er i top på rådgivningen – First Impression Last. Vi er kendt for vores grønne profil, hvor vi pointerer at vores tag- og facadeløsninger vil blive fremtidens materialebank.
Og vejen mod gode, genanvendelige og mindre klimabelastende byggematerialer er - trods krig og ulykker - fortsat den eneste farbare vej. I Komproment kan vi hjælpe på vej. Vi sætter derfor tårnhøje ambitioner for vores produktprogram, så vi inden længe kan levere solceller i hele vores produktlinje. Og vejen mod gode, genanvendelige og mindre klimabelastende byggematerialer er - trods krig og ulykker - fortsat den eneste farbare vej. Mads I Komproment kan vi hjælpe på vej. Vi sætter derfor tårnhøje ambitioner for vores produktprogram, så vi inden længe kan levere solceller i hele vores produktlinje.

Hvad er VCØB?

Forkortelser har vi ellers nok af, men det kan være svært at være mundret, når mange ting og mange interesser skal rummes i et begreb. VCØB betyder på godt dansk Videncenter for Cirkulær Økonomi i Byggeriet.

Komproment er helt naturligt med i det selskab – det community – som har sat sig som mål at tage et ansvar for gode og praktiske løsninger i byggeriet på det grønne område. Det bliver bedre kendt som VCØB, og det handler om cirkulær økonomi.
Læs mere her

Pas på greenwashing

En EPD, som er en forkortelse af Environmental Product Declaration, som vi på danske kan kalde en miljøvaredeklaration, handler om at dokumentere en byggevares miljømæssige egenskaber - og det skal man kunne stole på!

Læs mere

Det er ren facade...

Vognmandsparken i Roskilde er et eksempel på, hvad Komproment kan gøre for et renoveringsprojekt. Ved renoveringen af det mere end 50 år gamle byggeri er genanvendelse og bæredygtighed en selvfølgelig del af byggeprogrammet

Læs mere

Gennembrud for skifer med integreret sol

Komproment leverer i foråret sit hidtil største tagprojekt med integreret sol. Bygherren er Københavns Kommune som stillede krav om integreret solcellesystem på en dagsinstitution i Valby. Komproment ser projektet - som er det hidtil største tagprojekt med solcellesystem i Danmark - som et muligt gennembrud.

Danmark er dygtige til vedvarende energi. På vindenergi har vi taget teten, mens vi halter lidt efter fx Tyskland, når det handler om solceller. Det betyder bare, at der er et marked, som endnu ikke er realiseret.
Læs mere her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Komproment udarbejder løbende artikler, som giver dig en indsigt ind i vores projekter, produkter og udvikling som er relevant for dig.

Indtast din email-adresse og modtag vores seneste nyheder.
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram