Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Skiferplader

                
Naturens eget materiale til din facade eller tag
Skifer er et af de mest holdbare materialer, du kan beklæde dit tag eller din facade med. Et tag eller facade af skifer holder i over 100 år, og så kræver det næsten ingen vedligeholdelse. Skifer er en smuk natursten, der er enormt modstandsdygtig, og så er det helt særlige ved skiferplader, at de kan skæres i meget tynde skiver – ned til få mm i tykkelse. Det har gjort skifer til et populært materiale til tagdækning, men ses også mere og mere som en flot, robust og naturlig facadeløsning. Skiferplader er generelt anerkendt som den bedste kvalitet og mest holdbare tagdækningsløsning på markedet.

Skiferplader er stærke og er generelt et meget vejrbestandigt materiale med en lav vandabsorption, som gør, at skiferpladen kan modstå meget lave temperaturer. Skiferplader kan dog generelt være en dyrere løsning end andre facade- og tagløsninger, og så kræver det særlig ekspertise at montere skiferpladen. På trods af det får du altså en virkelig god og pæn løsning til din facade eller tag, som du højst sandsynlig ikke skal tænke over hverken at reparere, demontere eller vedligeholde, efter de er monteret.

Hos Komproment har vi den ekspertise, du mangler til at få lagt dit nye skifertag eller beklæde din facade med skiferplader. Så skal du have lagt nyt tag med flotte skiferplader eller overvejer du at få beklædt facaden på dit nybyggeri med skifer? Så er vi eksperter i at arbejde med skiferplader, som er et meget miljøvenligt materialevalg, der taler til vores vision om at arbejde med bæredygtige byggerier. Skiferplader er derfor et materiale, som vi både kan lide at arbejde med og som giver nogle flotte og meget holdbare resultater. Alt, du skal gøre, er at tage kontakt til os. Så kan du blive meget klogere på, hvad vi kan gøre for dig og dit nybyggeri med et materiale som skiferplader.
Tag et miljørigtig valg og vælg skiferplader til dit tag eller facade
En facade eller et tag i skifer kan virkelig give dit hus et nyt smukt ydre. Skifer er et naturligt materiale, og derfor kan du skære dem i forskellige størrelser og former. Skifer varierer i både størrelser og tykkelse, og så kommer de i en lang række forskellige farver som grå, sort og grøn, så du kan give dit hus lige præcis det ydre, du ønsker. Udover at være et pænt materiale er skiferplader yderst miljøvenlige. Den naturlige sten afgiver ikke toksiner, og det kan potentielt holde i hundrede år. Derfor bruges der ikke ressourcer på hverken at vedligeholde, reparere og demontere skiferplader. Men sker det, at et tag eller facade skal demonteres, kan skiferplader nemt genbruges. Så er du bekymret for dit CO2-aftryk og ønsker den mest miljøvenlige facade- og tagløsning, er skiferplader et rigtig godt valg.
Sådan vedligeholder du dit skifertag
Skiferplader er naturligt afvisende for vand, temperaturudsving og mug. Den bedste måde, du kan holde dit tag af skiferplader pænt i længst tid, er ved at inspicere det en gang om året. På den måde undgår du revner, som fører til utæthed og som kan give dig dyre regninger for reparation. Hvis du lige er flyttet ind i et hus med et skifertag, kan en inspektion være en god ide, og typisk vil den afsløre, at skifertaget kan repareres fremfor, at det skal skiftes. Dog vil et skifertag oftest ikke kræve nogle reparationer i dets levetid Måske er du fristet til at lave disse inspektioner selv, men det er altid en god ide at overlade det til de professionelle. En erfaren taginspektør ved præcis, hvordan man sikkert får adgang til taget, hvad man skal kigge efter, og hvordan man laver eventuelle reparationer. Hos komproment er vi kompetente fagfolk, der ved en masse om tag og facader. Så overvejer du, om det er tid til at bygge nyt eller renovere, kan du altid kontakte os for mere vejledning om den bedste facade- eller tagløsning til dig.
Skal vi tage en snak om dit byggeprojekt?
Uanset om du er i gang med at renovere en ældre bolig eller du står over for et nybyggeri, har vi masser at byde på, når det kommer til skiferplader. Er du derfor i tvivl om hvilken løsning, du skal vælge til dit tag eller facade, eller er du blevet interesseret i skiferplader og ønsker at høre mere? Så kan du altid kontakte os for vejledning om dit byggeprojekt på telefon 96 52 07 10 eller ved at sende en mail til salg@komproment.dk. Vi tager altid gerne tid til en snak med dig om dine muligheder for nyt tag eller facade.

Vi ser frem til at høre fra dig.
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram