Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Projektkonsulent

                
Brænder du for byggeriet og vil du være med til udvikle vores salg af tagsten på renoveringsmarkedet i Danmark? Så er det måske dig vi leder efter for at udvide Komproment’s position i markedet.
Vi søger en dygtig projektkonsulent, som kan være med til at opdyrke renoveringsmarkedet i Danmark indenfor tagsten. Du vil referere til Salgschefen og vil i samarbejde med vores stærke salgsteam være med til at styrke vores markedsposition yderligere.
Dit mål er at sikre, at vores løsninger bliver anvendt i flest mulige projekter samt at følge salgsprocessen fra den indledende designfase frem til at den rette løsning er leveret og monteret.
En virksomhed i vækst
Komproment sælger tagsten og facadebeklædning af høj kvalitet til byggeriet og vi har et af Danmarks bredeste sortimenter. I 2023 blev vi en del af Wienerberger, som er verdens største producent af tegl med over 19.000 medarbejdere, og er nu på en spændende vækstrejse. Vores fokus er de nordiske markeder og vi har hovedkontor i Støvring i Nordjylland. Komproment har en flad og uformel struktur med gode udviklingsmuligheder, stort ansvar samt mulighed for at påvirke rollen.

Din rolle
Komproment er på en vækstrejse og vi ønsker at styrke vores rolle på markedet for renovering af tag samt nybyggeri. Derfor søger vi en kollega til at varetage bearbejdningen af arkitekter, rådgivere, bygherre samt boligforeninger i hele Danmark.

Du udarbejder løsningsforslag til kunden, der typisk inkluderer arbejdstegninger, beregninger og gennemgang af udbudsmateriale. Det er dit ansvar at fremme anvendelsen af vores produkter til byggeriets parter og være en stærk teknisk sparringspartner gennem hele processen.

Dit mål er at sikre, at vores løsninger bliver anvendt i flest mulige projekter samt at følge salgsprocessen fra den indledende designfase frem til at den rette løsning er leveret og monteret. Det indebærer opsøgende salg til nye kunder samt vedligehold og udvikling af eksisterende. Stillingen dækker hele Danmark, og du bor formentlig på Sjælland.


Hvem er du?
Du bliver vores ekspert på tagsten til det danske renoveringsmarked og har derfor en solid salgserfaring fra byggebranchen ideelt kombineret med en uddannelse som bygningskonstruktør eller tømrer.

- du har salgserfaring og indsigt i projektbranchen, gerne med et netværk ved arkitekter og entreprenører
- du har teknisk viden om konstruktioner og gerne en baggrund som konstruktør eller tømrer
- du har erfaring med udbudsmateriale, tegninger og beskrivelser, hvor du rådgiver arkitekten om konstruktionsmæssige løsninger.
- du er proaktiv og opsøgende i dit salgsarbejde og har god forretningsforståelse
- du formår at arbejde selvstændigt og struktureret hvor du har øje for detaljen og følger opgaven til dørs

Vi tilbyder
En spændende stilling med stort udviklingspotentiale i virksomhed i vækst. Værdifuld sparring med dygtige kollegaer i et uformelt hands-on miljø med højt til loftet. Attraktiv lønpakke inkl. pension og sundhedsforsikring.

Er du Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgningsknappen senest d. 4. september. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Head of HR Henrik Johannisson på tlf. 6161 0066.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.
ANSØG HER (LINK TIL QUICKAPPLY PÅ JOBINDEX)
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram