Komproment holder lukket fredag den 14/10-22 grundet flytning. Alle henvendelser vil derfor blive besvaret mandag d. 17/10-22.
Komproment will be closed on Friday 14/10-22 due to relocation. All inquiries will therefore be answered on Monday 17/10-22.

SVANEMÆRKET

                
Svanemærket byggeri er en dansk miljømærkning. Et svanemærket byggeri lever op til krav i forhold til materialer, byggeprocessen, brugsfase samt affalds- og recirkuleringsfasen.
Komproment har i samarbejde med gode kunder leveret til og været en del af Svanemærket byggeri Svanemærket har en stor plads i måden vi udvælger materialer til vores tag og facadeløsninger til specielt de Skandinaviske markeder.

Visionen om at skabe materialerenhed og bygge med de bedste materialer er noget vi ser stor mening med og specielt i vores udvælgelse af producenter og dernæst produkter er dette et fokus og en retningsviser for os.

Vores fokus på rene designs, ekstrem lang levetid, meget lav vedligehold og at nutidens materiale opfattes som fremtidens materialebank er nøgleord hvor vi kan se vi bidrager aktivt til dette miljømærke.

chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram