Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

NYHED! Systemløsninger sikrer den komplette pakke lige fra rådgivning til dokumentation

KONTAKT

Hovedkontor
+45 96 52 07 10
salg@komproment.dk

                

Publiceringsdato

16/04/2024
                
Hent vores facadebrochure
Facadebrochure

Uanset om det drejer sig om renovering eller nybyg, så er der mange overvejelser, når der skal vælges facadeløsning til et byggeri. Vores projektsalgschef Janus Steenberg anbefaler derfor en komplet systemløsning, der gør det nemt lige fra projektering over montage til den efterfølgende dokumentationspakke.

Et byggeprojekt er en lang række af beslutninger og valg samt en omfattende koordinering af forskellige materialeleverandører og håndværkere. Med en systemløsning fra Komproment kan man dog koge facaden ned til en simpel, men tilpasset løsning fra en enkelt leverandør. Det fortæller vores projektsalgschef Janus Steenberg:

- Når vi bliver involveret tidligt i processen, så kan vores dygtige rådgivere på baggrund nogle specifikke oplysninger beregne en komplet løsning fra facadebeklædning til bagsystem, som fastgøres i den bærende bagmur. En løsning, der lever op til de statiske krav og det visuelle udtryk, fortæller han og fortsætter:

- Så snart løsningen er defineret i samarbejde med kunden, så overtager vi ansvaret for hele leverancen. Vi står for beregning af statik, U-værdier, montageplaner, evt. anbefaling af en montør og hjælp til montageopstart ude på byggepladsen. På den måde kan kunden nøjes med en enkelt samarbejdspartner til hele facadesystemet.

Samlet systemløsning giver unikke muligheder

Når den rette løsning til det enkelte projekt skal konfigureres, så sker det på baggrund af en række faktorer. Udover det visuelle udtryk, så kan det fx være klimaforholdene, den samlede vægtykkelse, den ønskede U-værdi, CO2-aftrykket eller påkrævet montagehastighed, der bestemmer kombinationen af bagsystem, ophængningssystem og facadebeklædning.

F.eks. vil et Arbora bagsystem i træ og stål medføre et lavere CO2-aftryk, men en øget vægtykkelse, imens et Terma bagsystem i aluminium tilbyder tyndere vægge sammen med en væsentlig bedre U-værdi. Et ophængningssystem i aluminium vil give længere levetid og styrke end et i træ.

Og sådan er der et hav af forskellige sammensætningsmuligheder, når vores rådgivere skal specificere et system i samarbejde med kunden.

- Det kan være kompliceret at finde den rette løsning uden at miste fokus på det samlede billede og udtryk, men vi prøver at gøre det forståeligt og let tilgængeligt. Vi ved, hvilke spørgsmål, vi skal stille for at finde frem til de vigtigste succeskriterier for kunden, så vi kan sammensætte den helt rigtige løsning til netop deres byggeri, siger Janus Steenberg.

De ventilerede systemløsninger kan også kombineres med vores banebrydende brandstop Komproment Firestop, der effektivt stopper brandspredningen bag facaden uden at lukke for ventilationen. Løsningen ekspanderer og lukker hurtigt det ventilerede hulrum helt ude ved facadebeklædningen, men sikrer samtidig en fri og ubrudt ventilationsspalte bag brandstoppet, så regnskærmens ventilation bibeholdes.

Dokumentationen på plads fra start helt frem til adskillelse

Med en systemløsning får kunden tryghed for, at dokumentationen er på plads hele vejen igennem projektet. Som en integreret del af leverancen indgår nemlig en unik samlet dokumentationspakke, der gør det nemmere at beregne facadens samlede miljøpåvirkning.

Udover beregning af U-værdierne og den statiske dokumentation allerede i projekteringsfasen indeholder den ETA-godkendelser og EPD’er for alle elementer i systemet.

- Vi stræber hele tiden efter at være en transparent sparringspartner for kunderne i hele processen, og vores unikke dokumentationspakke er et vigtigt led. Den betyder, at man som kunde allerede tidligt i projektet kan få fuld klarhed over omkostninger, kvalitet og CO2-reduktion, afslutter Janus Steenberg.

Et bredt facadesortiment

Se vores farverige sortiment. Download vores facadebrochure her.

HENT BROCHURE

Vil du have nyheder direkte i din indbakke?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på vores produkter, referencer og meget andet.

TILMELD DIG HER

Relaterede indlæg

No. 12 i Kristianstad kombinerer form og funktion med beklædningstegl
På en af Kristianstads bedste beliggenheder finder man et unikt hus, der går under navnet No. 12. På vegne af…
Læs mere
NYHED! Systemløsninger sikrer den komplette pakke lige fra rådgivning til dokumentation
Uanset om det drejer sig om renovering eller nybyg, så er der mange overvejelser, når der skal vælges facadeløsning til…
Læs mere
Facadesystem danner rammerne for byggeri med fokus på fællesskab
Katrinebjerg, der er beliggende i den nordlige del af Aarhus, var engang et industrikvarter og et erhvervsområde, hvor en lang…
Læs mere
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram