Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Betontagsten

Betontagsten, også kaldet cementtagsten, er et klassisk og stilrent valg til de fleste eksisterende huse og nybyggeri. Det er et naturmateriale grundlæggende bestående af sand, vand og cement, som er meget holdbart og står flot i mange år frem. Se KOMPROMENTs store udvalg af betontage og lad dig inspirere her på siden.

Type - Farve

Model

Model

Overflade

Overflade

Udformning

Udformning

Glansgrad

Glansgrad

Relaterede indlæg

Rød tegltagsten fremhæver prisbelønnet byrumsfornyelse
Transformationen af Oluf Bagers Plads i Odenses bykerne tjener som et bindeled mellem byens historiske rødder og dens nuværende tilstand.…
Læs mere
Komproment henter erfaren brancheprofil til nyoprettet stilling
Ny Director Key Accounts skal stå for aftaler og kontrakter med nøglekunderne i typehusfirmaerne og tømmerhandelskæderne for både Komproments tag-…
Læs mere
Mød vores nye projektsalgschef
Med Janus Steenberg har vi hentet den bedste fra egne rækker til at løfte opgaven som ny projektsalgschef hos Komproment,…
Læs mere

Se KOMPROMENTs store udvalg af cementtagsten

Hos KOMPROMENT forhandler vi overordnet set to typer af betontagsten, som vi kalder Vingefals og Dobbelt D. Vingefals-betontagsten er en enkel og traditionel gennemfarvet enkeltkrummet vingefalstagsten, der fungerer til både nybyg og eksisterende huse, som trænger til en opfriskning. Dobbelt D-serien er en klassisk gennemfarvet og dobbeltkrummet betontagsten, som med sit arkitektoniske udtryk er meget brugt til når man skal skift tag på parcelhuse og nybyggeri. 

De kommer begge i et væld af forskellige eksklusive farver såsom den klassiske sorte og teglrøde og de mere specielle farver som olivengrøn, terracottarød, kastanjebrun m.fl. Du skal være opmærksom på, at der kan forekomme farveforskelle i større eller mindre omfang på ubehandlede tagsten samt specialsten, ligesom der kan forekomme kalkudslag, der med tiden vaskes væk. Farveforskellene medvirker dog til at give huset et interessant udseende, som er helt unikt for netop dit hus.

Ved begge typer af betontagsten er det muligt at vælge en Diamant-overfladebehandling, der ikke kun giver dit betontag et eksklusivt højglans-look, men også gør cementtagstenen meget modstandsdygtig over for mos og alger.

Du kan læse meget mere om KOMPROMENTS betontage i vores brochure om betontagsten.

Oplægning af betontagsten

KOMPROMENTs betontagsten kan lægges på tage med en hældning helt ned til 14 grader, så de er et godt valg til de fleste typer af tage. Vores betontage er lette at lægge, og du kan eventuelt kombinere med én af vores mange flotte og holdbare facadeløsninger for det helt rigtige strømlinede look. Du kan læse vores detaljerede beskrivelse af fremgangsmåden for oplægning af betontag, oversigt over tagtilbehør samt diverse specifikationer på vores bentontagsten i vores brochure for betontagsten.

Vi anbefaler et diffusionsåbent undertag fra KOMPROMENT som et godt fundament for dit betontag, da det muliggør varmedamp fra huset at trænge igennem, og derfor skal du ikke indtænke ventilation i selve tagkonstruktionen. Selvom vanddampen fra huset kan stige op gennem diffusionsåbne undertage, er de vind- og vandtætte, så du skal ikke bekymre dig om vand udefra. Hvis du vil være sikker på et godt resultat på dit eksisterende hus eller nybyg, er betontag med diffusionsåbent undertag en rigtig god løsning. Dette er også muligt at få som f.eks. undertag med håndværker logo.

Vedligehold af betontag

Hos KOMPROMENT har vi som en ekstra service 30-års garanti på vores betontage, som dækker reklamationsberettigede skader i henhold til DIN-norm 1304. For at sikre taget den længst mulige levetid anbefaler vi, at du foretager et årligt eftersyn på dit betontag. Dette indbefatter blandt andet, at tagrender og skotrender renses for blade, grene mv., eventuelle utætheder fra nedløb/tagrende kontrolleres og repareres, og betontaget tjekkes for knækkede, nedblæste og forskubbede tagsten. 

Du kan læse mere om, hvordan du forlænger dit betontags levetid mest muligt i vores skrivelse om drift og vedligehold af betontagsten. Hvis du ønsker mere vejledning eller har yderligere spørgsmål til vedligehold af betontagsten, kan du kontakte KOMPROMENTs tekniske afdeling på teknik@komproment.dk. 

Vil du vide mere om vores betontagsten?

Er du nysgerrig efter at vide mere om KOMPROMENTs tegl, beton eller naturskifer tag, eller vil du gerne have et tilbud eller prisoverslag på betontagsten? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, så vi kan tage en snak om din forespørgsel. Du kan kontakte os på tlf.: +45 96 52 07 10 eller på mail: salg@komproment.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at høre mere om den betontagløsning, du er ude efter. 

chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram