Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Integrerede solceller i tag

Solcelletag er blevet et utroligt populært valg til nybyggeri, men også til udskiftning af tag, fordi det udover at nedbringe energiforbruget også giver huse et æstetisk og strømlinet udtryk, samtidig med at det reducerer CO2-udslip.

Med vores solcelletag slipper du for at montere solceller oven på et andet tag, da solcellerne er integreret i vores tage. Denne løsning er derfor mere simpel og elegant.

Type - Farve

Model

Model

Overflade

Overflade

Udformning

Udformning

Glansgrad

Glansgrad

Relaterede indlæg

Mød Allan Plougmann ‒ vores erfarne projektchef
Hvis du står overfor et projekt med ventilerede facader, kan du være heldig at støde på vores dygtige kollega Allan…
Læs mere
Rød tegltagsten fremhæver prisbelønnet byrumsfornyelse
Transformationen af Oluf Bagers Plads i Odenses bykerne tjener som et bindeled mellem byens historiske rødder og dens nuværende tilstand.…
Læs mere
Komproment henter erfaren brancheprofil til nyoprettet stilling
Ny Director Key Accounts skal stå for aftaler og kontrakter med nøglekunderne i typehusfirmaerne og tømmerhandelskæderne for både Komproments tag-…
Læs mere

Integreret solcelletag

De fleste mennesker kender de traditionelle solcelletage, der monteres ovenpå eksisterende tagkonstruktioner – eksempelvis tegltage eller tagskifer. Det er ikke den mest elegante løsning, fordi de ofte er meget synlige, men de har den store fordel, at husstandens energiforbrug reduceres betragteligt og skaber en større eller mindre uafhængighed af andre energikilder. Vi har hos Komproment udviklet på de traditionelle solcelleanlæg og tilbyder tagintegrerede solcelleløsninger, hvor du kan vælge, om hele eller dele af taget skal have indbyggede solceller afhængig af husstandens forbrug. Vi tilbyder solceller, der ligger næsten 100 % plant med taget og derved sikrer rene linjer og et æstetisk flot udtryk.

Et integreret solcelletag gør det nemmere og mere fordelagtigt at forbedre energimærkningen på huse og derved spare penge på energiregningen, og samtidig gør du noget godt for klimaet ved at nedbringe CO2-udslippet. Derudover fremtidssikrer husejere sig selv ved at reducere de potentielle økonomiske konsekvenser ved fremtidige prisstigninger på energi. Det er både muligt at skifte taget på et eksisterende hus til solcelletag og bruge det til nybyggeri, hvilket kan være en vigtig faktor for at overholde energirammen og sikre en god klimaskærm.

Typer af solcelletag

Der findes i tiden mange forskellige slags solceller såsom tyndfilmssolceller, polykrystallinske og monokrystalinske solceller. Hos Komproment benytter vi monokrystalinske solceller, der er den mest brugte type – og det er ikke uden grund, for disse solceller består af kun én krystalstrukur og har dermed en ensartet sort overflade, der fremstår strømlinet og elegant på synlige anlæg såsom tage.

Komproments solcelleintegrerede tage

Vi har to forskellige typer af integreret solcelletag hos Komproment, som er hhv. vores Koncept roof og Linea. Gældende for begge typer er det, at de kommer i mat satineret glas, der holder sig under glans 10. Det har den store fordel, at hverken husejere eller naboer bliver generet af genskinnet fra glasset. Samtidig giver den matte sorte overflade uden blanke sølvstrenge, der ofte ses på traditionelle solcelleranlæg, en eksklusiv finish til huset, som står utroligt flot sammen med facader i eksempelvis træ eller mursten. Begge typer solcelletage kan yde 81 watt pr. panel, hvilket svarer til en ydelse på ca. 176 watt pr. m2. En god tommelfingerregel, når det kommer til en husstands energiforbrug, er 1.200 kWh pr. person pr. år (børn under 15 år det halve).

Vores Koncept roof og Linea-tag med solcelleintegrering er desuden blandt andet kendetegnet ved at have struktur i glasoverfladen for minimal refleksion, de har en unik integration i tagfladen, og så er de rengørings- og vedligeholdelsesfrie. Du kan forvente en levetid på mere end 30 år, så det er nogle ekstremt holdbare tage, der også fremstår flot i mange år frem. Ønsker man derudover at få den bedste løsning, forslår vi at man vælger et undertag, som også kan laves som undertag med firmatryk.

Størrelsen på solcellerne tilpasses facaden på huset, så det passer sammen og skaber et stilrent og tidløst udseende, der kan holde i mange år. 

Du kan læse flere specifikationer i montagevejledningen på Koncept roof samt datablad og montagevejledning for Linea, hvor du også blandt andet finder en grundig trin-for-trin-guide til montering af solcelletag.

Hvad koster et solcelletag?

Pris på solcelletag afhænger af forskellige faktorer, såsom hvor mange m2 tag der skal bruges, hvilken type tag det er, om det skal være inkl. montering osv. Et integreret solcelletag sparer husejere mange penge på energiregningen fremover, så prisen på et solcelletag kan betragtes som en investering for fremtiden – både i forhold til økonomi og klima. Priserne på solcelletag fra Komproment er konkurrencedygtige, og husejere vil potentielt set over tid kunne tjene penge ved at vælge et kvalitetssolcelletag fra Komproment.

Det er desværre i udgangspunktet ikke længere muligt at søge tilskud til solcelletag, men hvis du er i en forening eller har mulighed for at gå sammen med andre om minimum 40 kWh, kan der stadig søges. Inden du køber og installerer nyt solcelleanlæg, skal du desuden søge om tilsagn til nettoafregning og evt. pristillæg. For mere information kan du kontakte Energistyrelsen.

I vores prisliste for de fleste Komproment-produkter finder du en oversigt over pris pr. m2 eller pris pr. stk. Ved interesse i pris på tagintegrerede solceller til Koncept Roof og Linea kan du kontakte os på tlf.: +45​​ 96 52 07 10 eller på mail: salg@komproment.dk

Kontakt os i dag!

Er du interesseret i at høre mere om vores udvalg af integrerede solcelletage? Vi kan både give prisoverslag og tilbud på energiproducerende solcelletage samt rådgive i, hvad der passer til forskellige typer facader og meget mere. Kontakt os på tlf.: +45 96 52 07 10 eller på mail: salg@komproment.dk

chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram