Komproment holder lukket fredag den 14/10-22 grundet flytning. Alle henvendelser vil derfor blive besvaret mandag d. 17/10-22.
Komproment will be closed on Friday 14/10-22 due to relocation. All inquiries will therefore be answered on Monday 17/10-22.

Værdigrundlag

                
I Komproment er vores fornemste opgave igennem vores opgave at præge byggebranchen til at vælge unikke og stilfulde materialer som samtidig leveres med den nødvendige dokumentation for at opnå de bedste byggerier.
Ordentlighed og at turde give vores holdninger og meninger til kende er vigtigt for Komproment. Igennem faglig højt niveau og lysten til rådgivning ønsker vi at hjælpe til at træffe de rigtige valg.

Vi vil være innovative og altid et skridt foran på udvikling og løsninger indenfor byggeriet. Vi ønsker at beholde evnen til udvikling og initiativ samtidig med at vi leverer på et højt dokumenteret niveau fordi FIRST IMPRESSIONS LAST er vigtigt for os.
Tillid og respekt for hinanden er noget vi vægter meget højt. Vi tager ansvar og del i fælles ansvar. Respekten og det at kunne tale i øjenhøjde uanset som kunder, leverandører eller på tværs af organisationen er vigtigt for os og noget vi altid er opmærksomme på.
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram