Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 
Miljøæstetiske løsninger
i bæredygtige materialer
SE VORES LØSNINGER HER
Bæredygtig Produktlinje
Certificerede produkter, som har fokus på ...................


Materialepas
Vores svar og bidrag til en bæredygtig dagligdag med fokus på praktiske løsninger og minimum af ressourcespild.

Certificerede Referencer
Projekter som er DGNB, BREEAM, LEED eller certificeret med fokus på bæredygtig. 


Takeback ordning
Hos Komproment arbejder vi med en service and take back aftale.


FN 17 Verdensmål
Vores svar og bidrag til en bæredygtig
dagligdag med fokus på praktiske
løsninger og minimum af
ressourcespild.
Nordfals 10
Certificerede byggerier
                
Vi ønsker at gøre brug af de naturmaterialer som vi kan, og opfordrer dig til at gøre det samme. Sådan forholder vi os til en mere bæredygtig fremtid. Ved at bruge materialer fra naturen som byggematerialer, eksempelvis skifer, skaber vi en bedre fremtid.

Naturskifer er et holdbart og miljøbevidst materiale, samt et bæredygtigt valg indenfor byggematerialer. Selve processen, fra udvinding i stenbruddet til montage af skiferen, er et effektivt forløb da det ikke kræver nogen form for kemiske produkter. Der er både lavt vandforbrug og lavt energiforbrug, samt lav luftforurening ved transformationsprocessen, hvis man sammenligner med alternative byggematerialer. Selve udvindingen af skiferen er meget lidt CO2 belastende, og den færdige skiferplade indeholder ingen skadelige stoffer da der ikke tilsættes kemiske produkter. 

Vores udtjente materialer bliver sikret et nyt liv efter endt brug i vores Take Back ordning.

LÆS MERE
Bæredygtighed – på social og æstetisk plan
                
VIDAR Teglspån, Chelsea
Kornets hus, Pantheon Nordic
Bæredygtighed handler ikke kun om de materialer vi skaber og dertil de byggerier der bliver skabt. Bæredygtighed hos Komproment handler om hele processen fra ide til udvikling af produkt, til færdigt byggeri, til beboelse og holdbarhed, samt endt livscyklus af et produkt.
Da vi ønsker at give arkitekten muligheder, er flere af Komproments facade tegl skabt i samarbejde med arkitekter. På den må giver vi arkitekten mulighed for at lege med facaderne efter deres præmisser. Vi skaber et produkt som skal danne rammerne for god og sund trivsel.

Taler man om fremtiden og bæredygtige byggerier relateres der til hvordan vi skaber løsninger som bidrager til sociale dimensioner, her trivsel blandt beboere. Bæredygtige facadeløsninger skal ikke være kedeligt, men skabe æstetik og bevægelighed i byrummet.
Når vi tænker bæredygtighed ind i hele processen skaber vi ærlige og holdbare løsninger.
LÆS MERE
Solceller integreret 
i facade
                
Solceller – den bæredygtige måde at producere elektricitet på. Solceller kan indbygges i facaden, og fremstå som en integreret smuk løsning. 

Solcellerne er produceret i et eksklusivt samarbejde med verdens førende solcelleproducenter. Solcellepanelerne monteres som enkle plug-and-play-løsninger.

Solcellerne kan udføres i flotte og tilpassede farvevariationer, og glasset kan udføres lysreflekterende eller i anonyme, matte udgaver. Vi skaber den bedste og sikreste business case for dig. På baggrund af knap 20 års erfaring og med udgangspunkt i grundige behovsanalyser til netop DIT behov.
LÆS MERE
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram