Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 
Forside / Facade / Facadebeklædning

Facadebeklædning

En smuk facade er holdbar, ældes med ynde og komplementerer sine omgivelser. Derfor har vi også valgt, at alle vores facadematerialer er af højeste kvalitet. Det er materialer, der spiller godt sammen med den nordiske byggestil og klima.

Naturskifer er et naturligt og holdbart byggemateriale med ekstremt gode egenskaber til at modstå nordisk vejr og vind. Levetiden på naturskifer er over 80 år. Skiferen brydes i mange tilfælde direkte ud af klippen og håndkløves med hammer og mejsel.

Tegl er fremstillet af særligt udvalgte lertyper, nænsomt formgivet og brændt ved høje temperaturer, hvilket sikrer smukke levende tegloverflader med stor stoflighed. Tegl har en lang levetid på op til flere generationer.

Find den rette facadebeklædning

Udforsk vores produktsortimenter i tegl og skifer
 • Skiferfacaden er i fokus under opførelsen af Södra Hemlingby

  Södra Hemlingby er en helt ny bydel i svenske Gävle og består af omkring 500 boliger. Her bygger Gavlegårdarna 132 lejligheder, der laves med træskelet og skifer som facademateriale. White Arkitekter har designet projektet, og det stod fra en tidlig fase klart, at husene skulle have en skarp miljøprofil, samtidig med at boligerne skulle opleves som værende af høj kvalitet, robuste og æstetisk tiltalende ... 
  Læs mere 
 • Flot teglfacade skaber skønne rammer

  Børnehuset Svanen i Hjørring udmærker sig ved sit æstetiske udtryk og er desuden ved at blive certificeret til DGNB Guld. Æstetik og cirkulært byggeri har da også tydeligt været i højsædet for arkitekterne fra BJERG Arkitektur A/S, der har designet og projekteret byggeriet.
  Læs mere 
 • Facadetegl sikrer smukt udtryk og godt indeklima

  Vognmandsparken i Roskilde har gennemgået en større renovering, hvor der er lagt vægt på energieffektivisering og sundt indeklima. Boligselskabet Sjælland er bygherre på renoveringsprojektet af de centralt beliggende 184 boliger, der har fået et farverigt ansigtsløft med vores rødbrune facadetegl Pantheon Nordic. Totalløsningen på facaden øger desuden komforten i boligerne med et ekstra lag isolering.
  Læs mere 
             
Bliv inspireret
Gå på opdagelse i et udvalg af vores projekter
Se mere

Relaterede indlæg

Genanvendelige beklædningstegl på Søhesten i Aarhus
I hjertet af Aarhus, hvor byens puls møder arkitektonisk innovation, har det nye boligbyggeri Søhesten taget form. Dette projekt markerer…
Læs mere
Glas, træ og beklædningstegl udgør grundstenene til Sjustjärnans facader
Til kontorbygningen Sjustjärnan har Komproment leveret beklædningstegl, som i kombination med glas og træ afspejler områdets industrihistorie.
Læs mere
Vikhems Torg sætter dansk design på dagsordenen i Staffanstorp
I den skånske by Staffanstorp har JJW Arkitekter i samarbejde med J+S Projektutveckling designet 12 rækkehuse og et lejlighedskompleks med…
Læs mere
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram