Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Diffusionsåbne undertage

Komproment har et bredt udvalg af diffusionsåbne undertag. Diffusionsåbent undertag har den store fordel, at du med de rette forbehold, ikke behøver at indtænke ventilation i selve tagkonstruktionen, fordi vores undertag tillader vanddamp at trænge igennem. De er desuden både vindtætte og vandtætte.

Type - Farve

Model

Model

Relaterede indlæg

Skiferfacaden er i fokus under opførelsen af Södra Hemlingby
Komproment har leveret skifer til ny produktion i Södra Hemlingby. Formålet har været at opfylde miljøkravene og skabe et robust…
Læs mere
Flot teglfacade skaber skønne rammer
Børnehuset Svanen skiller sig ud med sit æstetiske design og er på vej mod en certificering i DGNB Guld. Læs…
Læs mere
Facadetegl sikrer smukt udtryk og godt indeklima
Boligafdelingen Vognmandsparken i Roskilde har været igennem en omfattende renovering, hvor vores totalløsning til facaden har tilført et sundt indeklima…
Læs mere

Diffusionsåbent undertag som en løsning til dit tag

Har du et tag uden undertag, og skal du have lagt et nyt undertag på dit hus? Så kan du købe undertag i god kvalitet her hos os. Om det er tegl tagsten, betontegl eller nyt skifertag, hjælper vores diffusionsåbent undertag. 

Hos Komproment har vi et stort udvalg af undertage. De undertage, vi forhandler, er alle diffusionsåbne. Vi tilbyder fire forskellige undertage i god kvalitet: Viking 200, Viking 400, Viking 280 og logoundertag.

Hvad er et diffusionsåbent undertag?

Når du skal have lagt et undertag, har du to muligheder. Du kan gå efter et fast undertag, der består af plader, eller et undertag. Et undertag vil typisk være den billigste løsning. Når du har med undertag at gøre, kan du igen dele dem ind i to forskellige løsninger: en diffusionstæt eller en diffusionsåben undertag.

Det diffusionsåbne undertag er klart den løsning, der anvendes mest. Det gør det af den simple grund, at det diffusionstætte undertag kræver, at der er ventilation i selve tagkonstruktionen. Det kræver et diffusionsåbent undertag ikke. 

Med et diffusionsåbent undertag behøver du ikke tænke ventilation ind i din tagkonstruktion for at slippe af med den vanddamp, der trænger op gennem huset, hver eneste gang du tænder for bruseren på badeværelset, eller der er gang i emhætten i køkkenet. Og det er en stor fordel.

Diffusionsåben undertag

Det diffusionsåbne undertag er produceret i et materiale, der både er vindtæt og vandtæt, men som stadig tillader vanddamp at trænge igennem. Det vil altså sige, at det sørger for, at der ikke kan trænge vand ind udefra, men at dampen indefra kan komme ud. 

En anden fordel ved at lægge et diffusionsåbent undertag er, at det giver dig mulighed for at lægge isolering helt hen til selve undertaget.

Vil du have en god pris på diffusionsåbent undertag?

Er du nysgerrig efter at kende mere til prisen på diffusionsåbne undertage? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, så vi kan tage en snak om din forespørgsel. Du kan kontakte os på tlf.: +45 96 52 07 10 eller på mail: salg@komproment.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at høre mere om den undertagsløsning, du er ude efter. 

chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram