Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Skifertag

Naturskifer er et meget holdbart materiale – det kan faktisk holde i over 100 år. Skifer i høj kvalitet er nemlig meget modstandsdygtigt overfor vind- og vejrforhold, også selvom det ingen vedligeholdelse kræver. Samtidig giver skifertag et moderne og strømlinet udtryk, der passer til de fleste huse.

Du finder her på siden Komproments udvalg af skifertage i høj kvalitet.

Model

Model

Glansgrad

Glansgrad

Nyt naturskifertag

Skal du have lagt nyt tag på et nybyggeri eller på en allerede eksisterende bolig? Og overvejer du, om du skal gå efter et nyt skifertag? Vi har hos Komproment mange års erfaring med tag og facader, og med vores hjælp kan du få lagt et nyt skifertag, der kan pryde dit hus og holde i mange år frem i tiden.

Komproment tilbyder to typer skifertag: Traditionel skifer og Koncept roof. Traditionel skifer leveres i gråsort og lever op til den bedste klasse i forhold til vandabsorption, urenheder (pyrit) og svovldioxid (surt miljø). Du kan foruden de fire standardformater bestille specialformater, der passer til netop dit husprojekt. Koncept roof bygger på en patenteret montagesystem, der reducerer montagetiden betragteligt, og samtidig kan det monteres på de fleste tagkonstruktioner. Det kommer i farven Barcelona Silver White, der er en gråsort variant med en naturlig, rustik overflade. Det er også muligt at integrere solceller på tag og spare på energiregningen med vores Koncept roof.

Du kan læse vores brochure om naturskifer og se flere specifikationer.

Fordele ved skifertagplader

Der er mange fordele ved at vælge naturskifer som tagbeklædning. Vi har nedenfor listet de ting, vi anser som de største fordele ved denne tagtype:

 

  • Du får et næsten 100 % vedligeholdelsesfrit tag.
  • Du får et tag, der kan holde i mere end 100 år.
  • Du får et klimavenligt tag, der ikke skal skiftes ud i tide og utide.
  • Du får et tag, der ikke indeholder nogen form for skadelige stoffer, da der er tale om et naturprodukt.
  • Du får et flot og moderne tag, der vil pryde enhver form for byggeri.
  • Skifertag kan lægges på stort set alle slags ejendomme.

Du får således en æstetisk, bæredygtig og ekstremt holdbar tagløsning, hvis du vælger naturskifertag til dit nybyggeri eller eksisterende hus.

 

Drift og vedligehold af naturskifer

Tagskifer er en meget populær løsning ligesom tegltage og beton tag. Med denne tagtype får du et flot tag med minimal vedligeholdelse, du kan have i mere end 100 år. Vi anbefaler dog, at du foretager et årligt eftersyn af dit skifertag, fordi udefrakommende faktorer som træer, blade mv. kan have en påvirkning på tagets levetid. Ved eftersynet bør du blandt andet kontrollere/reparere eventuelle utætheder fra nedløb/tagrende, kontrollere inddækninger for utætheder og andre skader samt tjekke taget for knækkede, nedblæste og forskubbede skiferplader. Du kan læse mere om den minimale drift og vedligehold på vores skifertag.

Pris på skifertag

Naturskifer er ikke den billigste løsning på markedet, men til gengæld får du et tag med en meget lang levetid. Når du sammenholder anskaffelsesprisen med den lange holdbarhed, er det derfor ikke en dyr løsning i det lange løb. 

Kommer du i den situation, at du skal sælge dit hus, kan det være en stor fordel, at du har fået lagt et skifertag, fordi en potentiel køber sandsynligvis vil værdsætte tagets holdbarhed og enkle udtryk. Skifertage er flotte at se på, og en mulig køber vil naturligvis også tage med i betragtning, om der snart skal skiftes tag på boligen, når prisen på huset skal forhandles. Investerer du i et tag med skifertagsten, kan du være sikker på, at det ikke bliver et problem i en eventuel salgssituation, men derimod en stor fordel.

Du kan se vores prisliste, hvor du blandt andet finder priser på naturskifertage og vores andre tagsten.

Montering af skifertag

Ved oplægning af skifer sorteres skiferpladerne i tre tykkelser: tyk, mellem og tynd. De tykke plader monteres ved tagfod og opefter, mens de tynde anvendes ved rygningen. Man påregner en frasortering på op til 5 % af de leverede tagplader, men de plader går ikke til spilde, da de anvendes ved skæringer. Der kan også forekomme hjørneafskæringer på enderne af skifertagpladerne, som skal monteres således, at skæringen vender op under den overliggende skiferplade.

Vi anbefaler et diffusionsåbent undertag til naturskifer – eksempelvis vores Viking 400 er et rigtigt godt bud på et kvalitetsundertag, der er udviklet med den nyeste viden på området. Du kan desuden kombinere vores skifertag med eksempelvis facadebeklædning i beton eller teglfacade for et moderne og samtidig tidløst udtryk på dit hus.
Viking 400 kan også købes som undertag med logo med f.eks. firmanavn osv.

Du finder mere information om montering af Komproments naturskifer i vores montagevejledning.

Skal vi tage en snak om dit nye tag?

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores naturskifertag og eventuelt modtage et prisoverslag eller tilbud, kan vi kontaktes på tlf.: +45 96 52 07 10 eller på mail: salg@komproment.dk.

chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram