Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Facadesystem

Facadebeklædning, ophængningssystem og bagsystem

Komplet facadesystem

- beklædning, ophængning og bagsystem

Byggeri udfordres konstant af både æstetiske og funktionelle krav, og derfor står Komproment i spidsen for innovationen med vores komplette facadesystem. Med en stadig stigende fokus på bæredygtighed, effektivitet og æstetisk fleksibilitet i byggeriet, introducerer vi et revolutionerende og komplet facadesystem.

Med Komproments ventilerede facadesystem får du én komplet systemløsning fra fastgørelse i bagmuren og til den færdige facadebeklædning. Facadesystemet kan bruges både til nybyggeri og renovering og kommer med både ETA-dokumentation og komplet systemdokumentation, montageplaner, U-værdiberegninger og statik. Ved at kombinere omfattende rådgivning med en fuldstændig dokumentationspakke, sikrer Komproment, at hver eneste detalje – fra projektering og montage til dokumentation – håndteres med ekspertise og skræddersyes til byggeprojektets specifikke behov.

Ud over stor viden og erfaring leverer Komproment også rådgivning om det komplette facadesystem fra facadeudtryk, overflader, statik, U-værdier samt montageplaner, derudover tilbyder vi også montageopstart ude på byggepladsen.

Ved at inddrage Komproments rådgivere tidligt i byggeprocessen, er det muligt at udarbejde en skræddersyet løsning til facaden, der ikke alene opfylder de statiske og visuelle krav, men også leverer på montageeffektivitet og designprincippet: design for adskillelse.
Dette unikke facadesystem tillader derudover vores kunder at reducere antallet af involverede parter og sikre en sammenhængende og velkoordineret implementering af facadeløsningen.

Med Komproments facadesystem kan vores kunder opnå en harmonisk balance mellem funktion, æstetik og sikkerhed, sikrende at alle aspekter af facadeløsningen er dækket – fra den indledende rådgivning til den endelige dokumentation.
Facadebeklædning
Ophængningssystem
Bagsystem
Facadebeklædning
Udforsk vores produksortiment i facadetegl og skifer
Se produkter
Ophængningssystem
Se hvilke ophængningsmuligheder, der er for vores tegl- og skiferprodukter
Se ophængningsystemer
Vi leverer tre slags bagsystemer: Arbora, Terma og Versa
Se bagsystemer

Ét komplet facadesystem

- både til nybyggeri og renovering

Dette system, designet til både renovering og nybyggeri, adresserer kompleksiteten og de mange overvejelser, der følger med valget af den rette facadeløsning. Komproments facadesystem tilbyder en række unikke fordele, der gør det til en attraktiv løsning for både nybyggeri og renoveringsprojekter, med særligt fokus på energieffektivitet, æstetik og en forenklet byggeproces.

Nybyggeri

Ved nybyggeri er det essentielt at kunne integrere facadesystemet i byggeprojektets tidlige faser. Komproment tilbyder skræddersyede løsninger, der er tilpasset de specifikke krav til det nye byggeri, hvad enten det drejer sig om æstetik, energieffektivitet eller specifikke materialevalg. Tidlig integration sikrer en mere gnidningsfri byggeproces og optimal implementering af facadesystemet.
Se case: Katrinebjerg afd. 76

Renovering

Renoveringsprojekter kan drage fordel af facadesystemets evne til at forbedre bygningens isolering og overordnede energiydeevne. Opgradering af en eksisterende bygningsfacade med Komproments facadesystem kan markant reducere energiforbruget og forbedre komforten for bygningens brugere. Bagsystemet kan med de indbyggede justeringsmuligheder udligne den gamle facades ujævnheder.
Se case: Islandshus

Facadebeklædning

Tegl og skifer
En smuk facade er holdbar, ældes med ynde og komplementerer sine omgivelser. Derfor har vi også valgt, at vores facadematerialer i tegl og skifer er af højeste kvalitet. Det er materialer, der spiller godt sammen med den nordiske byggestil og klima.
Vælg facadebeklædning

Ophængningssystem

Skrue, krog og klik
Montage af ventilerede facader i tegl og skifer er kritisk for både funktionaliteten og det æstetiske udtryk af bygningen. Vores ophængningssystemer omfatter krog, skrue og klik-systemer på enten træ- eller alu-lægter - hver med sine unikke fordele.
Vælg ophængningssystem

Bagsystem

Arbora, Versa og Terma
Vores innovative bagsystemer repræsenterer toppen af moderne byggeteknologi og tilbyder en lang række fordele som f.eks. CO2-reduktion, forbedret isoleringsevne, eliminering af kuldebroer og forenklet montageproces.
Vælg bagsystem

Tilvalg

Komproment Firestop
Facadesystemet understøttes yderligere af muligheden for at integrere Komproment Firestop, en banebrydende løsning, der effektivt forhindrer brandspredning bag facaden, mens ventilationen opretholdes.
Vælg brandstop
 • Systemløsninger sikrer den komplette pakke lige fra rådgivning til dokumentation

  Uanset om det drejer sig om renovering eller nybyg, så er der mange overvejelser, når der skal vælges facadeløsning til et byggeri. Vores projektsalgschef Janus Steenberg anbefaler derfor en komplet systemløsning, der gør det nemt lige fra projektering over montage til den efterfølgende dokumentationspakke.
  Læs mere 
 • Facadesystem danner rammerne for byggeri med fokus på fællesskab

  Katrinebjerg, der er beliggende i den nordlige del af Aarhus, var engang et industrikvarter og et erhvervsområde, hvor en lang række virksomheder havde adresse. Over årene har området dog gennemgået en bemærkelsesværdig forvandling. Med et stigende antal uddannelsesinstitutioner og den nye journalisthøjskole er Katrinebjerg i dag et område, der summer af liv.
  Læs mere 
 • Renovering af udtjent boligbyggeri forener byggetekniske krav med et moderne udtryk

  Ejendommen E/F Islandshus på Islands Brygge er en markant bygning og i mange år har den skilt sig ud som et trist levn fra 70’ernes byggeboom; en betonklods blandt det gamle Islands Brygges signifikante, røde murstenshuse. Over de seneste år har Islandshus dog gennemgået omfattende renovering, der har løftet ejendommens udseende såvel som bygningens samlede energiforbrug til glæde for beboerne.
  Læs mere 
 • No. 12 i Kristianstad kombinerer form og funktion – ved hjælp af et komplet facadesystem

  På en af Kristianstads bedste beliggenheder finder man et unikt hus, der går under navnet No. 12. På vegne af Wästbygg udviklede Kanozi Arkitekter et forslag til en bygning, der skulle passe ind i stenbyen, samtidig med at den markerer sig i sine omgivelser. Resultatet blev en tolv-etagers boligblok med omkring 80 lejligheder, hvor facader af beklædningstegl og betonelementer bryder bygningsmassen op og skaber et vertikalt udtryk.
  Læs mere 
 • Facadetegl sikrer smukt udtryk og godt indeklima

  Vognmandsparken i Roskilde har gennemgået en større renovering, hvor der er lagt vægt på energieffektivisering og sundt indeklima. Boligselskabet Sjælland er bygherre på renoveringsprojektet af de centralt beliggende 184 boliger, der har fået et farverigt ansigtsløft med vores rødbrune facadetegl Pantheon Nordic. Totalløsningen på facaden øger desuden komforten i boligerne med et ekstra lag isolering.
  Læs mere 

Vi leverer en totalløsning til facaden

Vi tager ansvar for hele leverancen: facaden, ophængningssystemet og bagsystemet. Hos os får du kyndig vejledning og en totalløsning, der indeholder:

• Detaljerede tegninger, CAD-tegninger og teksturer
• Tekniske datablade
• Dokumentation til planlægning og udførelse
• Bill of materials
• EPD
• ETA
• Beskrivelsesforslag
• Tegninger og detaljer
• Overslagspriser
• Statiske beregninger på den samlede konstruktion
• Statiske beregninger af fastgørelser på bagsystem
• Beregning af U-værdier på bagsystem
• Udarbejdelse af montagetegninger og detaljer til bagsystemer
• Entreprenørliste med uddannede Komproment-montører
• Montageopstartsmøde med den eller de udførende
Download brochuren
Hent vores brochure Komplet facadesystem, og bliv klogere på systemets fordele og egenskaber.
Hent brochuren "Komplet facadesystem"
Spørgeskema til valg af facadesystem
Spørgeskemaet er skabt for at sikre, at alle relevante aspekter bliver overvejet, så vi sammen kan opnå det bedst mulige resultat.

Ved at gennemgå de enkelte punkter, sikrer vi, at det valgte facadesystem understøtter bygningens æstetik, holdbarhed og funktionalitet med fokus på bygningsreglementet og generelle tekniske krav.
Udfyld spørgeskemaet
             
Bliv inspireret
Gå på opdagelse i et udvalg af vores projekter
Se mere
             

Facadesystem til ventilerede facader

Ventilerede facader repræsenterer ikke kun en visuel forbedring af bygningerne, men bidrager også signifikant til bygningernes energieffektivitet og komfort for brugerne. Det primære formål med disse systemer er at skabe et rum mellem den ydre klimaskærm og den bærende væg, hvilket muliggør kontinuerlig luftcirkulation. Dette design bidrager til at reducere varmeophobning om sommeren og varmetab om vinteren, hvilket resulterer i markante energibesparelser og en mere stabil indendørs temperatur året rundt.

En anden væsentlig fordel ved ventilerede facader er deres bidrag til et sundere indeklima. Facadesystemet tillader effektiv udledning af fugt fra bygningens indre, hvilket minimerer risikoen for skimmelvækst og andre fugtrelaterede problemer. Dette er især relevant i områder med høj luftfugtighed eller i bygninger, hvor der genereres meget fugt, som f.eks. boligkomplekser, institutioner og kontorbygninger.

Relaterede indlæg

Campus i Skurup opgraderes med beklædningstegl fra Komproment
Skurup Folkehøjskole blev grundlagt i 1888 og er i dag et af Sveriges mest kreative miljøer. For at forbedre boligmulighederne…
Læs mere
NYHED! Systemløsninger sikrer den komplette pakke lige fra rådgivning til dokumentation
Uanset om det drejer sig om renovering eller nybyg, så er der mange overvejelser, når der skal vælges facadeløsning til…
Læs mere
No. 12 i Kristianstad kombinerer form og funktion med beklædningstegl
På en af Kristianstads bedste beliggenheder finder man et unikt hus, der går under navnet No. 12. På vegne af…
Læs mere
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram