Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Om Komproment

                
De primære materialer som vi arbejder med er tegl, skifer, beton samt solceller. Kvalitet, bæredygtighed service, design samt systemleverancer er vigtige pejlemærker i Komproments DNA.

Der er mange ting i livet man kan gøre om og om igen. At levere et førstehåndsindtryk er ikke en af dem. Et førstehåndsindtryk varer ved, det gælder også førstehåndsindtrykket for en bygning eller et hjem.
Vi leverer bygningens udvendige klimaskærm. Vores miljøæstetiske tag- og facadeløsninger beskytter hjemmet på en smuk, æstetisk og miljøvenlig måde.
Vore unikke montagesystemer til fastgørelse skaber sammen med et bredt udvalg af natur-materiale holdbare og æstetiske løsninger.

Vores løsninger bygger på både erfaring og dokumentation og er udviklet i samarbejde med arkitekter og bygherrer.
Vi arbejder ud fra bæredygtige principper som design-til-adskillelse, og vores løsninger er dokumenterede med materialepas.
I vores tilgang til både samarbejdspartnere og hinanden er vi ordentlige, fremsynede og løsningsorienterede - fordi førstehåndsindtrykket varer ved.

FIRST IMPRESSIONS LAST
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram