Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Om Komproment

                
Nutidens bygninger er fremtidens materialebank. Komproment’s vision er at skabe innovative og holdbare facader til fremtidens klimaskærm.
I Komproment har vi den holdning, at nutidens materiale er fremtidens materialebank og det er tanken bag alle vores designs og udvikling. Igennem 23 år har vi specialiseret os i at levere klimaskærme til det nordiske marked. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at levere god og bæredygtig rådgivning på løsninger til de lette facader i byggeriet.

Vi tilbyder innovative løsninger og designkoncepter baseret på design for adskillelse, fordi vi derigennem kan minimere og forbruge ressourcerne med fornuft. Vores facade-koncepter er fulde systemløsninger, der gør det lettere at beregne facadens miljøpåvirkning.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores dokumentation i form af at kunne tilbyde produktspecifikke EPD’er på vores løsninger. Vi arbejder ligeledes med materialepas i en praktisk løsning, hvor vi synliggør hvad systemerne er opbygget af, så de efter endt levetid kan skilles ad i rene fraktioner.

Vi ønsker igennem vores facadekoncepter at være med til at inspirere byggeriet og skabe smukke bygninger med lang levetid til gavn for alle.
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram