Følg med
|

Teglsten

KOMPROMENT er leverandør af teglsten i mange smukke farver, former og størrelser. Tegltagene er produceret i et af verdens ældst anvendte og bedste byggematerialer, ler, som er både ekstremt holdbart og stilrent. Du går aldrig galt i byen med tegltagsten på dit hus – det er en tidløs klassiker, der passer til de fleste typer af bygninger nu og i fremtiden.

Pris på teglsten

Hos KOMPROMENT har vi et stort udvalg af tegltag, skifertag og betontag– vi har både ubehandlede, engoberede og glaserede teglsten, vingefals- og flade teglsten samt et væld af forskellige farver. Fælles for dem alle sammen er, at de er af høj kvalitet, så du er sikret de bedste materialer, når du handler hos KOMPROMENT. Vi anbefaler et diffusionsåbent undertag af tilsvarende god kvalitet for den optimale løsning på dit hus – vi har et stort udvalg af diffusionsåbne undertage, der er vind- og vandtætte og tillader vanddamp at trænge igennem. Derudover har du også mulighed for at få dit firma logo på undertag

Mange af vores teglsten kan benyttes på alle taghældninger og tagflader, mens nogle er anvendelige fra taghældninger fra 10 grader og opefter. Størrelsen på den enkelte teglsten har også betydning for, hvilken størrelse tag den passer bedst til – eksempelvis passer vores GIGANT-teglsten perfekt til store tegltage, mens vores VIKING 15 står rigtig flot på på et mindre tegltag og/eller historisk bevaringsværdige bygninger.

Prisen på vores tegltagsten varierer efter størrelse, kvalitet mv. I vores prisliste for 2022 finder du en oversigt over vores udvalg af tegl samt priser og tekniske data på dem. Du kan også kontakte os på tlf.: +45​​ 96 52 07 10 eller på mail: salg@komproment.dk for et overslag eller tilbud på tegl til dit byggeprojekt. 

Tegltag til renovering og nybyg

Teglsten er det klassiske og tidløse valg til både eksisterende huse og nybyg. Tegl produceres ved at brænde ler i specialbyggede ovne, og traditionelt set var teglsten brune, gule eller røde afhængig af lertype. I dag er der dog mulighed for at indfarve leret, så man også kan få tegltage i eksempelvis sort, grå og bordeaux. Der er således tale om et æstetisk og stærkt naturmateriale, der patinerer på smukkeste vis og dermed kan holde i mange generationer – og som tilmed har en lav CO2-udledning i produktionen.  

Det er muligt at gå helt klassisk til værks i valget af teglsten, men det er også en mulighed at vælge en mere moderne tegltagsten med den nyeste teknologi hos KOMPROMENT. Vores Linea tegltag giver muligheden for tagsten med solceller og derved tage et klimavenligt valg og samtidig spare på energiregningen. Dette tag er også velegnet til huse med ensidig taghældning, så det giver mulighed for fleksibilitet og tilpasning til netop dit husprojekt.

Garanti på teglsten fra KOMPROMENT

Alle KOMPROMENTs teglsten er omfattet af en 30-års totalgaranti på alle reklamationsberettigede skader i henhold til DIN-norm 1304, når teglstenene er monteret i overensstemmelse med KOMPROMENTs anvisninger. For at sikre den lange holdbarhed på vores tegltage anbefaler vi, at der foretages årlige eftersyn, hvor du blandt andet bør tjekke efter knækkede, nedblæste og forskubbede tagsten, kontrollere/reparere eventuelle utætheder fra nedløb/tagrende samt rense tagrender og skotrender for blade, grene mv. 

Du kan læse mere om anbefalinger til eftersyn i vores skrivelse om drift og vedligehold af tegltage. Har du brug for yderligere vejledning, eller har du spørgsmål til vedligehold og drift af tegltage fra KOMPROMENT, kan du kontakte vores tekniske afdeling på teknik@komproment.dk.

Vil du vide mere om KOMPROMENTs tegltagsten?

Vil du gerne vide mere om, hvad vi tilbyder af tegltagsten, eller ønsker du at få et prisoverslag eller tilbud på tegltag? Så kontakt os på tlf.: +45 96 52 07 10 eller på mail: salg@komproment.dk

chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram