Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 
Bæredygtighed
Hos Komproment fokuserer vi på materialer og løsninger, der fremmer bæredygtigt byggeri. Vi tilbyder produkter og systemer med lang levetid og som er designet for adskillelse. Flere af vores facadeløsninger kan også leveres med integrerede solceller.

Vi bestræber os på altid at kunne tilbyde fuld dokumentation på vores løsninger, så det er nemt at beregne materialernes klimabelastning.

EPD - miljøvaredeklaration

Den frivillige miljøvaredeklaration - kaldet EPD (Environmental Product Declaration) - er baseret på livscyklusvurderingen af de enkelte produkter og giver dig point for bygningscertificeringer som DGNB, LEED og BREEAM.


Du kan downloade vores EPD'er her

Miljøcertificeringer

Certificeringer spiller en vigtig rolle i nutidens byggebranche. Miljøcertificeringssystemerne er en metode til at vurdere og godkende bygninger ud fra forskellige bæredygtighedskriterier.

De er med til at sikre, at bygninger opfylder specifikke standarder for energieffektivitet, materialer, vandforbrug og miljøpåvirkning. Ved at vælge de rigtige løsninger og materialer kan de bidrage til at minimere byggeriets miljøbelastning.

I fremtiden forventes certificeringer at spille en endnu større rolle i byggebranchen på grund af de skærpede krav, der er indført i lovgivningen.

Vores tag og facadeprodukter er lavet af robuste materialer med lang holdbarhed og kan bidrage positivt til de forskellige certificeringssystemer. Vi står klar med produktspecifikke EPD'er, materialepas og rådgivning, så du kan komme videre i processen med at få dit byggeri certificeret.

Læs mere om certificeringer her

Bill of Materials (BOM)

Hos Komproment tror vi på at nutidens materiale er fremtidens materialebank. For at undgå at man i fremtiden vil opfatte byggevarer uden et DNA som byggeaffald, arbejder vi med Bill of Materials (BOM) på vores facadeløsninger. I praksis foregår det ved, at vores facadesystemer kommer med en materialeliste, der er indbygget i facaden. Det synliggør, hvad systemerne er opbygget af, således at det efter endt levetid kan skilles ad i rene fraktioner.

Bill of Materials (BOM) er et forsøg på at få budskaberne flyttet derud, hvor de gør en forskel - nemlig på byggepladsen. Det er her, informationen skal være tilgængelig, og det er hele tanken bag vores Bill of Materials (BOM).
Download Bill of Materials (BOM) her

Relaterede indlæg

Nyheder på Building Green
Komproment har gennem årene stor fokus på produktudvikling inden for facade- og tagløsninger og står endnu engang klar på Building…
Læs mere
Mød os på The World Congress of Architecture i København
For første gang er et nordisk land vært for The World Congress of Architecture, og Komproment vil være en del…
Læs mere
Fremtiden er med på Building Green
Komproment viser ved årets Building Green i København nyheder frem, som der på forhånd er skabt store forventninger til. Her…
Læs mere
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram