Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Bygherren, arkitekten og Komproment

                
28/04/2022
Komproment har selv vundet internationale priser på sine integrerede solpaneler, men glæder sig over priser til de arkitekter og bygherrer, der vinder på anvendelse af Komproment-beklædning.

- Vi har fået vores priser, når vi med fokus på grøn omstilling og smukke integrerede energiløsninger roses for at være first movers. Men der er jo også alle de priser, der ikke står Komproment på, siger adm. direktør Mads Røge og henviser til de markante, prisbelønnede arkitektoniske værker, hvor skærmtegl fra Komproment har leveret et stort bidrag til byggeriets karakter. Fx Kornets Hus i Hjørring og Thors Have i Silkeborg.

Fornylig fik Kornets Hus i Hjørring oveni en meget flot omtale i den svenske udgave af arkitekturtidsskriften RUM. Det er blevet et ikonisk byggeri, som fremsynede bygherrer og arkitekten Reiulf Ramstad igen og igen opnår anerkendelse for - ikke mindst på grund af husets monolitiske og helt særegne facadeudtryk, hvor tag og facade flyder sammen uden fremspringende overgange.

Det unikke
- Sidste efterår modtog et andet markant byggeri, Thors Have i Silkeborg, en  arkitekturpris, og også dette projekt glæder vi os over i Komproment, da det er endnu et eksempel på dygtige arkitekters muligheder for at skabe noget unikt og iøjnefaldende arkitektur med anvendelse af Komproment-beklædning, siger Mads Røge.

I Komproment er det en vigtig ledetråd at understøtte den efterspørgsel, som kommer fra de kreative  tegnestuer i forhold til at levere ikke bare smukke teglsten – som Komproment er garant for - men i dag i lige så høj grad dokumentation for at produkterne lever op til alle miljøkrav, plus lang levetid og design for adskillelse. Her rammer Komproment tiden og leverer løsningerne for bygherre og arkitekt.

Læs også

                

Bliv informeret direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag.
Nyhedsbrev tilmelding
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram