NATURSKIFER

Naturskifer er holdbart - det kan faktisk holde i over 100 år. Skifer i høj kvalitet er nemlig meget modstandsdygtig over for vores klima, også selvom det ingen vedligeholdelse kræver.

Tag af naturskifer – en holdbar og naturlig løsning

Skal du have lagt nyt tag og går du med overvejelser om, hvorvidt du skal vælge et tag af naturskifer eller en anden type af tag? Hos Komproment har vi specialiseret os i montering af naturskifertag. Det er en meget holdbar og bæredygtig tagløsning, som vi kan stå hundrede procent inde for. Vi udfører både større projekter inden for erhvervssektoren og vi hjælper også private kunder med husprojekter til hr. og fru Jensen. Sagt med andre ord så påtager vi os gerne både små som store opgaver, der indbefatter lægning af naturskifertag. Ønsker du derfor et tilbud på et nyt naturskifertag, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi har respekt for naturskifer som materiale. Det er nemlig naturens helt eget, hvilket vil sige, at hver eneste stykke skifer er unikt og har sin helt egen struktur og overflade, som fortæller stenens historie. Naturskifer er hundrede procent naturligt, er skabt af alle de forskellige naturkræfter og består af mange forskellige mineraler. Naturskifer har derfor ingen tilsætningsstoffer, og ligesom naturlig granit, udvindes naturskifer direkte af jorden. Ingen andre kunstige alternativer kan derfor sammenlignes med naturskifer. Naturskifer er et produkt med uovertrufne tekniske egenskaber, der tilpasser sig til ethvert projekt og altid giver en betydelig merværdi. Et naturskifertag giver et tag et uforligneligt, tidløst og elegant udseende og så giver naturskiferens elegance og struktur huset en unik karakter. Hvis du derfor tilføjer vores specialistviden og årelange praktiske erfaring til de ekstraordinære naturlige egenskaber ved naturskifer, får du et virkeligt unikt produkt hos os.

Naturskifer er et miljøvenligt materiale, som passer perfekt ind i Komproments vision. Vi arbejder nemlig hårdt på at bevæge os inden for bæredygtigt byggeri både i vores arbejde men også i vores valg af materialer. Vi nyder derfor at arbejde med naturskifer, da det giver nogle smukke og meget holdbare resultater. Kender du ikke ret meget til naturskifer, er du altid velkommen til at tage kontakt til os, så du kan blive klogere på, hvad naturskifertag er for en løsning.

SW_40x20-(1)

Din specialist i naturskifer oplægning

Hvis de rigtige forholdsregler og foranstaltninger er taget, kan et naturskifertag holde i over hundrede år. Fordi naturskifer er et naturligt materiale, vil skiferplade være unik. Hos Komproment ved vi, at et naturskifertag kræver det rette håndelag. Det er en svær opgave at udføre, og det kræver ekspertise for at kunne stå for oplægningen af et naturskifertag.

Ud over professionel hjælp til montagen af et naturskifertag, er det også nødvendigt at få taget inspiceret regelmæssigt for at tjekke eksempelvis revner eller rustne søm. Naturskifer er et enormt tungt materiale, og det gør derfor installationen både tidskrævende og dyrere end andre løsninger. På trods af det, så får du et tag, der holder i rigtig lang tid og højst sandsynlig ikke behøver nogen form for reparation i dets levetid. Derfor er et naturskifertag også et yderst bæredygtigt valg, der både er miljørigtigt i forhold til produktion og forbrug.

Fordele ved at vælge naturskifer tagsten

Først og fremmest er naturskifer et smukt materiale. Der er næsten ikke noget tagmateriale, der matcher det æstetiske udtryk ved naturskifer, som vil give dit hus et helt nyt udtryk. Naturskifer findes i mange forskellige farver. Typisk sælges det i grå og sort og i flere former og størrelser. Holdbarheden er også en kæmpe fordel ved et naturskifertag. Det kræver minimal vedligeholdelse og så kan det modstå hårde vejrforhold som ekstrem kulde, sne og regn.

 

  • Naturskifer tagsten har en holdbarhed på mere end 100 år.
  • Vælger du naturskifer til tag, får du et vedligeholdelsesfrit tag.
  • Naturskifer tag er et af de mest klimavenlige.
  • Naturskifer er et naturprodukt og indeholder ingen skadelige stoffer.
  • Naturskifer tag er både flot og moderne og passer til langt de fleste former for byggeri.

Koncept-Roof-naturskifer-tagsystem-2

Naturskifer tagplader og tagsten er klimavenlige

Der er flere ting, der gør naturskifer til en klimavenlig løsning, når du skal have lagt nyt tag. Skifer er først og fremmest et naturprodukt, og det belaster derfor ikke miljøet synderligt meget, når der skal fremstilles naturskifer tagplader og tagsten. Derudover er det et tagmateriale, der har en ekstrem god holdbarhed. Får du monteret et naturskifer tag, kan du forvente at have det i helt op til hundrede år. Der er ingen vedligehold forbundet med et naturskifer tag, og det indeholder ingen skadelige stoffer. Det er et meget fleksibelt tag forstået på den måde, at det kan lægges på langt de fleste typer af boliger. Og stadig gøre noget godt for husets udtryk.

Vælger du naturskifer, får du en klimavenlig tagløsning

I dag vælger mange også et naturskifertag, fordi det er miljøvenligt. Fordi naturskifer er så modstandsdygtigt over for slitage, behøver du ikke udskifte dem selv efter mange års brug. Dette er meget anderledes sammenlignet med tagdækning i tegl. Da naturskifer kræver meget lidt forarbejdning, sparer man på både produktion, arbejdskraft, transport og forbrug, hvilket gør taget af naturskifer til en af de mest bæredygtige tagkonstruktioner. Der er altså flere ting, der gør naturskifer til en klimavenlig løsning, når du skal have lagt nyt tag. Skifer er først og fremmest et naturprodukt, og det belaster derfor ikke miljøet synderligt meget under fremstillingen. Derudover er det et tagmateriale, der har en ekstremt god holdbarhed. Får du monteret et naturskifertag, kan du forvente at det holder i helt op til hundrede år. Der er ingen vedligehold forbundet med et naturskifertag, og det indeholder ingen skadelige stoffer. Det er et meget fleksibelt tag, forstået på den måde, at det kan lægges på langt de fleste typer af boliger. Og stadig gøre noget godt for husets udtryk.

Vil du gerne have vores hjælp til at få lagt nyt tag?

Vi er meget begejstret over naturskifer som materiale til både facade og tag, og du kan derfor altid regne med høj ekspertise hvis du ringer eller skriver ind til Komproment. Vi hjælper gerne, lige meget om du blot har nogle spørgsmål til naturskifertag, eller du gerne vil bestille et tilbud på et nyt tag. Vi har også mange andre materialer til både tag og facade, og er du derfor i tvivl om, hvilket materiale, der passer bedst til din nye facade- eller tagløsning, hjælper vi meget gerne med at træffe det rigtige valg.

Vi sidder klar ved telefonen inden for vores åbningstider, og du er derfor meget velkommen til at ringe til os på telefon 96 52 07 10. Foretrækker du at skrive til os, kan du også det. Send os en mail med alle de spørgsmål, du måtte have om naturskifer på salg@komproment.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig på vej med dit nye naturskifertag.