Naturskifer tag - en holdbar løsning

Skal du have lagt nyt tag, og går du med overvejelser om, hvorvidt du skal vælge et naturskifer tag eller en anden type af tag? Hos Komproment har vi specialiseret os i montering af naturskifer tag. Det er en meget holdbar og bæredygtig tagløsning, som vi kan stå hundrede procent inde for. Vi udfører både større projekter med taglægning inden for erhvervssektoren, og vi hjælper også private kunder med mindre omfattende husprojekter. Sagt med andre ord påtager vi også gerne små som store opgaver, der indbefatter lægning af naturskifer tag. Vil du gerne have et tilbud på et nyt naturskifer tag? Så tøv ikke med at kontakte os.

SW_40x20-(1)

Din specialist i naturskifer oplægning

Naturskifer oplægning kræver det rette håndelag. Det er en svær opgave at udføre, og det er ikke alle og enhver inden for håndværkerfaget, der kan bryste sig af at kunne stå for at lægge et naturskifer tag. Men det kan vi hos Komproment. Vi har arbejdet med naturskifertag oplægning i flere år, og vi ved præcis, hvad der skal til for, at vi kan lægge naturskifer tagplader på den bedst mulige og mest holdbare måde på dit byggeri. Det kan vi takket være vores høje faglige viden på området og vores årelange praktiske erfaring med at lægge naturskifer tag.

Fordele ved at vælge naturskifer tagsten

  • Naturskifer tagsten har en holdbarhed på mere end 100 år.
  • Vælger du naturskifer til tag, får du et vedligeholdelsesfrit tag.
  • Naturskifer tag er et af de mest klimavenlige.
  • Naturskifer er et naturprodukt og indeholder ingen skadelige stoffer.
  • Naturskifer tag er både flot og moderne og passer til langt de fleste former for byggeri.
Koncept-Roof-naturskifer-tagsystem-2

Naturskifer tagplader og tagsten er klimavenlige

Der er flere ting, der gør naturskifer til en klimavenlig løsning, når du skal have lagt nyt tag. Skifer er først og fremmest et naturprodukt, og det belaster derfor ikke miljøet synderligt meget, når der skal fremstilles naturskifer tagplader og tagsten. Derudover er det et tagmateriale, der har en ekstrem god holdbarhed. Får du monteret et naturskifer tag, kan du forvente at have det i helt op til hundrede år. Der er ingen vedligehold forbundet med et naturskifer tag, og det indeholder ingen skadelige stoffer. Det er et meget fleksibelt tag forstået på den måde, at det kan lægges på langt de fleste typer af boliger. Og stadig gøre noget godt for husets udtryk.

Vil du gerne have vores hjælp til at få lagt nyt tag?

Vi hører gerne fra dig, uanset om du brænder inde med spørgsmål til naturskifer tag, eller du gerne vil bestille et tilbud på et nyt tag. Vi sidder klar ved telefonen inden for vores åbningstider, og du kan give os et kald på telefon 96 52 07 10. Foretrækker du at skrive til os, kan du også det. Send os en mail med alle dine spørgsmål allerede i dag på salg@komproment.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.