Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Gennembrud for skifer med integreret sol

                
23/03/2022
Komproment leverer i foråret sit hidtil største tagprojekt med integreret sol. Bygherren er Københavns Kommune som stillede krav om integreret solcellesystem på en dagsinstitution i Valby. Komproment ser projektet som et muligt gennembrud

Danmark er dygtige til vedvarende energi. På vindenergi har vi taget teten, mens vi halter lidt efter fx Tyskland, når det handler om solceller. Det betyder bare, at der er et marked, som endnu ikke er realiseret.

- Men interessen er stor, forespørgslerne mange og Komproment har med et bredt produktprogram for tagprodukter med integreret solcellesystem noget at have optimismen i, siger xxx Michael Nielsen, Komproment, der netop har landet den hidtil største enkeltordre inkluderende solceller.

Komproment er valgt som leverandør af et skifertag med integrerede solceller på en af Københavns Kommunes ejendomme, en dagsinstitution på Saxtorphsvej i Valby og det omfatter 1350 kvm. skifertag med 27kW solceller.

- Vi håber det vil sætte skred i solcellemarkedet i Danmark. Det er Kant Arkitekter, som har kæmpet for at få foreskrevet et koncept roof med solceller i udbudsmaterialet, og Enemærke & Petersen er entreprenører på projektet, hvor vi forventer at kunne levere skifer med integreret solcellesystem i løbet af maj, fortæller Michael Nielsen.

Rådgivning – en del af pakken

Komproment leverer meget mere end det fysiske tag. I dette tilfælde er der hos rådgiverne i Komproment udført et meget stort regnearbejde vedrørende effekt af solceller, som er genberegnet i detaljer for såvel solceller som tagflader

- Det bliver meget spændende at følge processen og vi fejrer selvfølgelig, at vi nu står med det hidtil største anlæg solgt i Komproment – og så til en kommunal bygning. Lad os håbe, at andre får øjnene op for Komproments fantastiske produkter, siger adm. direktør Mads Røge og lover, at Nyhedsbrevet vil følge processen.

Læs også

                

Bliv informeret direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag.
Nyhedsbrev tilmelding
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram