Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Hurra – det smitter!

                
24/05/2022
Komproment er brand’et. Som de bedste og mest miljøbevidste tegnestuer kigger til, når de skal vælge løsninger, som både er grønne og smukke. Det har en håndfuld boligejere på Frederiksberg dog helt selv fundet ud af.

Først var der én. Så slog naboen derefter også til, og nu har en stor del af en gade på Frederiksberg skabt et smukt, ensartet og helhedspræget indtryk af gaden. Her har eksemplet smittet, så rigtig mange har valgt den samme spanske naturskifer fra Komproment som ny tagløsning til deres individuelle boliger på en stille villavej.

- Komproment har gjort meget ud af at finde de bedste, smukkeste og mest holdbare tagløsninger med naturskifer. Og når en dygtig og pålidelig samarbejdspartner evner at samle opmærksomhed og nysgerrige blikke fra naboer, ja så er vejen til en ellers tung økonomisk beslutning om et nyt tag nemmere at træffe, siger distriktschef Martin Guldbæk, Komproment.

Flot helhedspræg

Sagen er den, at det første spanske naturskifertag på gaden ganske enkelt har solgt det næste, så gaden nu har flere ældre huse med helt nyt naturskifertag. Det har bidraget til,  at denne del af kvarteret fremstår med et karakteristisk og helhedspræget udtryk.

- Den spanske naturskifer, som er faldet i Frederiksberg-borgernes smag, er den såkaldte Komproment Barcelona Plain naturskifer, som klæder ikke mindst klassiske villaer, der kræver nænsom renovering og respekt for den oprindelige byggeskik. Det har gjort den spanske naturskifer til et oplagt valg, siger Martin Guldbæk og tilføjer:

- Vi har altså et tagmateriale skabt af naturen selv uden skadelige komponenter for miljøet omkring os. Hertil kommer en systemløsning fra Komproment med undertag samt håndværk og montage i verdensklasse – så er der ikke mange driftsmæssige eller æstetiske forhold bygherre skal tage stilling til de næste mange år.

Læs også

                

Bliv informeret direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag.
Nyhedsbrev tilmelding
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram