Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Hvad koster det at bygge hus?

                
11/01/2022

Hvad koster det at bygge hus pr. kvm?

Måske har I altid drømt om at eje jeres eget hjem. I har overvejet fordele og ulemper ved at bygge et hus eller købe et hus, og nu er I kommet til den beslutning, at I skal bygge. For hvem vil ikke gerne være fuldstændig herre over, hvordan ens hjem skal se ud – helt fra den første streg på tegningen? Men hvor meget koster det at bygge et hus pr. kvm i disse dage? Og hvilke omkostninger kommer I til at skulle betale, som I muligvis ikke havde set komme? Før I skynder jer i banken, er der nogle vigtige overvejelser, I bør gøre jer. Det kan nemlig blive rigtigt dyrt og uoverskueligt, hvis man ikke er opmærksom på alle de udgifter, der følger med, når man beslutter sig for at bygge et hus. Og faktisk er der ikke noget egentlig svar på spørgsmålet “hvor meget koster det at bygge et hus pr. kvm?”. For det er forskelligt fra projekt til projekt, og prisen på et byggeprojekt er baseret på forskellige faktorer som størrelse, lokation, arbejdskraft, materialer og aktuelle trends på boligmarkedet, og det er derfor umuligt at fastslå et nøjagtigt svar.

Start med at aftale et budget

Før I overhovedet går i gang med planerne for det nye hus, er det vigtigt, at I beslutter jer for, hvad I ønsker at betale for jeres nye hus. For på mange måder kan I selv bestemme, hvad det koster at bygge huset. Derudover er det en god ide at have et beløb til uforudsete udgifter, da I helt sikkert vil støde på forhindringer eller andet undervejs. Helt generelt kan I regne med en kvadratmeterpris på omkring 12.500-15.000 kroner vejledende Der kan være mange ting, der spiller ind i prisen på et nybyggeri. Og det kommer meget an på, hvad I forventer af det nye hus. Det anbefales derfor, at man lægger en god plan, før man går i gang med projektet, og så vidt muligt tager de store valg, inden man går i gang. På den måde mindsker i risikoen for, at I lige pludselig står i en situation, hvor der er en udgift I har overset. Så vi anbefaler I gør jer nogle tanker og finder en samarbejdspartner på projektet sådan I kan vende mulighederne for jeres nye hjem.

Læs også

                

Bliv informeret direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag.
Nyhedsbrev tilmelding
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram