Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Miljøvenlige naturskifer i verdensklasse

                
11/01/2022
Vores naturskifer, fra Galicien i det nordvestlige Spanien, er et fornemt produkt i verdensklasse. Skiferen skæres direkte ud af bjerget for derefter at blive håndkløvet til de passende formater, som vore kunder efterspørger.

Fremstillingen af naturskifer anses som den mest miljøvenlige metode, når man kigger på energiforbruget samt den forventede levetid.

Skifer, som er et naturmateriale, har en meget lang dokumenteret levetid, og i selve fremstillingen er det dokumenteret at vand, energi og Co2 udledning ligger meget lavt. Dette, sammenholdt med levetiden på skifer, et minimum af vedligehold på produktet, hurtig montage, samt det faktum, at vi har det dokumenteret bæredygtigt i Cradle to Cradle gør, at vi aktivt kan bidrage med point og værdi i eksempelvis DGNB, Leed og Bream.

Derudover er vi stolte over at have en producent, som selv vælger aktivt at tage ansvar for produktion og udvinding ved at have en nedfældet strategi, som tager udgangspunkt i, at vi skal benytte et minimum af ressourcer på produktionen af vore skifer. Det synes vi er sund fornuft, og det giver mening i forhold til at vi alle har et ansvar for at agere med fornuft og ansvarlighed.

Læs også

                

Bliv informeret direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag.
Nyhedsbrev tilmelding
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram