Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Skurup Elevhem

                
Skurup Højskole ønskede at forbedre deres overnatningsfaciliteter, samtidig med at de ønskede at forbinde området mod vest. De ville gerne have en unik og udtryksfuld facade, der passede til skolens æstetik. Med disse krav var det oplagt at vælge Arena 500L som det perfekte produkt til at opfylde deres behov.

Arena 500L er en serie af skærmtegl til det nordiske klima lavet af ægte italiensk terrakotta-ler. Overfladen har en smuk struktur og skaber et rigt farvespil, der passer perfekt til nordisk arkitektur. Teglfarverne er valgt ud fra en nordisk farveskala, og produktet er designet med bæredygtige principper i tankerne.

Skærmtegl har en meget lang levetid og kræver ingen løbende vedligeholdelse, hvilket gør det til et robust og bæredygtigt materialevalg. Arena 500L er specielt udviklet til at understrege det arkitektoniske formsprog på både tag og facade og kan monteres i al slags vejr på vandrette lægter af træ eller aluminium.

Med Arena 500L kunne Skurup Højskole opnå den unikke og udtryksfulde facade, de ønskede, samtidig med at de opfyldte deres bæredygtighedskrav. Arena 500L er nemlig designet med fokus på robusthed, minimal vedligeholdelse og lang levetid, hvilket passer perfekt ind i bæredygtige bygningscertificeringer
Bestil en vareprøve
Projekt: Skurup Elevhem 
Produkt: Arena 500L, Terracotta
Arkitekt: Wikeborg Arkitektur
EntreprenørKodumaja Estland
Tilbage til top
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram