Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Renovering af hus – Hvad er prisen pr. m2?

                
11/01/2022
At renovere et hus kan være en spændende og potentielt rentabel ting at gøre. Men det kan også være ret skræmmende. Fordelene ved renovering spænder fra at have muligheden for at sætte sit eget præg på huset til at få et hus, der er større eller i et bedre område, end du ellers ville have råd til.

At opnå succes med at renovere et hus skyldes i sidste ende god forberedelse og at være opmærksom på, hvad der ligger foran en. At gå ind i en husrenovering med en forventning om, at der vil være nogle overraskelser i vente, er en god idé. Renovering kan nemlig medføre en række skjulte omkostninger. At vide, hvor disse sandsynligvis viser sig, og at have en handlingsplan for, hvornår de gør det, bør betyde, at projektet følger både tidsplan og budget.

Du er måske endt på denne side, fordi du gerne vil have svar på, hvad prisen på en renovering af et hus er pr. m2. Men det er næsten et umuligt spørgsmål at svare på. Det kommer helt an på, hvor gennemgående renoveringen er. Er det en totalrenovering? Eller skal I blot have nyt badeværelse eller køkken? Det afhænger også meget af, hvor i landet huset ligger og hvornår huset er bygget.

Overvejer du en tagrenovering?

Det kan også være, at du er endt på denne side, fordi du overvejer en tagrenovering. Og det kan vi hos Komproment hjælpe dig med. Når du tænker på renovering, kommer du måske i tanke om simple projekter som at male stuen, købe nye møbler eller ordne haven. Men nogle gange vil større problemer også opstå. Har du været husejer i noget tid, så ved du, at et tag kan være en årsag til stor fortvivlelse. Men hvordan ved man, hvornår tiden er kommet til en tagrenovering, om man kan klare reparationen selv, eller hvornår situationen kræver professionel hjælp?

At undersøge standen af dit tag helt af dig selv kan være en udfordrende opgave. Hvordan ved du, hvad du skal holde øje med? Eller hvad de mindre tegn på længerevarende skade er? Sandheden er, at medmindre du står med et stort problem, som et loft, der drypper, kan dit tag sagtens have vedvarende skader, der blot bliver værre og værre med tiden. Når det er sagt, er der visse ting, du kan gøre for at inspicere taget på egen hånd, før du tilkalder en professionel. Først skal du inspicere loftet og hjørnerne og se efter eventuelle fugtige pletter. Oppe på taget skal du kigge efter huller, revnet tagdækning, beskadigede tagsten og små revner og sprækker, hvor regn og snavs kan komme igennem.

Lad Komproment stå for din tagrenovering

At hente hjælp fra en professionel og erfaren tekniker er en beslutning, der kan spare dig tid og penge. Medmindre du kun har brug for at udskifte en enkelt tagsten eller lappe et hul, bliver du sandsynligvis nødt til at finde en pålidelig entreprenør på grund af projekts store skala, for ikke at nævne de unikke færdigheder, det er nødvendigt at besidde for en vellykket tagrenovering. Hos Komproment udvikler og sælger vi både tag- og facadeløsninger. Vi har mange forskellige muligheder inden for tagsten, og vi er sikre på, at du kan finde den løsning, der passer bedst til din tagrenovering. Vi står altid klar til at hjælpe, når det kommer til hvilken tag- og montageløsning, der er bedst for dig og dit byggeprojekt. Vi samarbejder gerne med de montører, der skal sætte taget op, for at sikre, at du får den bedste og pæneste løsning. Her vil du få besøg af vores teknikere, der sørger for, at materialet, du har valgt, kommer til sin ret. At indgå i et samarbejde fra start kan være afgørende, da konstant og klar kommunikation er afgørende for en hurtig og smertefri tagrenovering.

Har du spørgsmål angående valg af tag eller blot spørgsmål til din tagrenovering, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er specialister i både tag- og facadeløsninger, og derfor kan vi hjælpe dig med alt fra materialer, montering og reparation. Vi er en virksomhed, der går meget op i bæredygtighed – og en tagløsning fra os er derfor lig med en klimavenlig løsning. Du finder nemlig materialer som naturskifer og integrerede solceller hos os, som begge er holdbare løsninger, der kræver minimal vedligeholdelse.

Vi er altid klar til at hjælpe dig via telefonen inden for vores åbningstider, og du er derfor meget velkommen til at ringe til os på telefonnummer 96 52 07 10. Har du et konkret spørgsmål og ønsker en korrespondance på mail, er du også meget velkommen til at skrive til os. Du kan sende os en mail på salg@komproment.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig på vej med din tagrenovering.

Læs også

                

Bliv informeret direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag.
Nyhedsbrev tilmelding
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram