Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Take back i praksis

                
I Komproment forsøger vi at forhold os til at rigtig meget Take back i dag er teori og mangler at blive taget ud i praksis. Vi anerkender også at det er en rigtig svær og for mange ny øvelse at skulle forholde sig til hvad vi gør med materialet som vi faktisk har solgt en gang.
Netop på grund af vi nu arbejder efter principperne i blandt andet Cradle to Cradle så har vi teorien på plads og vi arbejder hårdt på at komme med et troværdigt og ærligt bud på hvordan vi kan håndtere en form for Take back løsning.

Komproment er en materiale leverandør indenfor facade og tag systemer, placeret i Skandinavien. Vi eksporterer til det lokale marked i Skandinavien, til Europa, og til USA. De forskellige markeder håndteres af vores partnere som er uddannet i at sælge Komproment tag of facadesystemer på deres hjemmemarkeder.
Systemerne er designet for adskillelse, og de forskellige designs er udviklet af Komproment i samarbejde med vigtige underleverandører.

Hos Komproment er vi meget opmærksomme på at de produkter vi bruger og arbejder med tilhører de tunge materialer, og dermed også bruger en stor del energi. Vi er også bevidste om at de materialer vi benytter oftest ikke kan nedbrydes og genanvendes 100% og derfor tror vi på at vores bidrag er igennem rene materialer og design for adskillelse.

Materialepas eller den Sorte Boks som vi også kalder den er en vigtig del af den måde vi tror på vi kan gøre en forskel. Vi tror på at når vi taler om Take back løsninger er materiale passet en troværdig måde at tage ansvar på.
I og med at vi arbejder på globale markeder er den mest korrekte måde at håndtere materialerne på ikke at flytte dem retur til Danmark for der at genanvende eller genbruge dem. Derfor kommunikerer vi igennem vores materialepas og i partnerskaber finder vi lokale løsninger og tiltag hvor materialet kan få nyt liv – det synes vi giver mening i praksis.

En lokalt forankret løsning med fokus på den miljømæssigt korrekte beslutning i partnerskab det tror vi på gør en forskel.

chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram