Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Tyskland søger energiløsninger

                
28/04/2022
Komproment har i mange år arbejdet med at indpasse solpaneler i sine tag- og facadeløsninger og har udviklet og testet løsninger godkendt til såvel det danske som de primære markeder omkring Danmark

Der er stor forskel på, hvordan de enkelte lande har fokuseret og prioriteret de enkelte vedvarende energiressourcer. I Danmark er vindkraft nummer et, og det danske marked for solceller halter fx slemt efter Tyskland, hvor støtteordninger har gjort solenergi til et attraktivt valg.

Ikke desto mindre er det indtil videre især det danske marked, som Komproment har leveret smukt indpassede solpaneler til. Det søger Komproment nu at ændre ved målrettet at arbejde på et gennembrud for brandets solpaneler på det tyske marked.

Smukke løsninger
- Tyskland har attraktive støtteregler, men der har ikke været særlig stor opmærksomhed på æstetikken. De tyske arkitekter har altså ikke haft andre valg end solceller, der i mange tilfælde skæmmer arkitekturen. Det vil Komproment kunne ændre på med sine solpaneler, der respekterer arkitekturen. Vi har mødt stor interesse, og vi forventer i resten af 2022 at vise vores integrerede løsninger frem for de tyske arkitekter og andre samarbejdspartnere, fortæller eksportdirektør Niels Heidtmann, Komproment, og tilføjer, at det tyske marked også vil blive påvirket af krigen i Ukraine og lukning for russiske gashaner.

- De politiske forhold vil medvirke til, at solpaneler i tag- pg facader kan blive en markant del af Komproments pakke på det tyske marked. Vi mærker for øjeblikket en voksende interesse på hjemmesiden for energiproduktion fra ikke mindst tyske kunder, fortæller Niels Heidtmann.

 

Læs også

                

Bliv informeret direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag.
Nyhedsbrev tilmelding
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram