Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

WELL

                
WELL er en amerikansk certificering med fokus på at bygninger og organisationer fokuserer på at fremme sundhed.
Igennem designs og funktionalitet er Komproment tag og facadesystemer forberedt til fremtidens bygningscertificeringer.

Langt de fleste hovedprodukter kan i dag leveres med en EPD og kan derved forenkle og lette arbejdet omkring at dokumentere bygningens samlede Co2 aftryk.
Ligeledes er systemerne designet for adskillelse hvilket giver mulighed for opdeling i helt rene fraktioner, som i fremtiden vil lette opgaven når de enkelte dele igen skal forsøges genbrugt eller genanvendt i enten nye bygninger eller i andre formål.

Komproment designs gør ligeledes at systemerne både taler ind i energirenoveringer og nybyg. De enkle designs og design for adskillelse giver stor fleksibilitet og mange muligheder.

Ekstrem lang levetid på både tegl, beton og skifer samt ingen vedligehold er ligeledes parametre som gør at en facade fra Komproment kan være det fornuftige valg hvis ønsket om en bygningscertificering skal opnås.

Vi forsøger igennem partnerskab med kunder og leverandører altid at finde den bedste løsning på netop den opgave. Igennem totalleverandør tankegangen og muligheden for at benytte produkterne bredt har vi en stor og unik mulighed for altid at finde den rette løsning til netop jeres projekt.

For Komproment er det vigtigt at signalere ordentlighed og være ærlige også omkring egne evner når vi står toget for grøn omstilling. Vi dokumenterer løbende men er også bevidste omkring at vi sammen med branchen mangler meget for at være i mål. Derfor tør vi også åbent rådgive omkring hvor vi er dygtige og hvor vi arbejder på at blive bedre.
Sporbarhed, materialepas og dokumentation for hvilke produkter vi bygger ind når vi renoverer og laver nybyg er ligeledes et fokus og et område der kigges på når vi taler bygningscertificeringer. Den dagsorden har Komproment løst i praksis. Vi tilbyder og medsender materialepas til indbygning i facaden. Vi tror på at branchen har brug for løsninger i praksis og det forsøger vi at løse igennem tiltag der flytter den fornødne information ud på projektet.


chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram