Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Mød Allan Plougmann ‒ vores erfarne projektchef

KONTAKT

                

Publiceringsdato

29/04/2024

Hvis du står overfor et projekt med ventilerede facader, kan du være heldig at støde på vores dygtige kollega Allan Plougmann. Han har været en del af Komproment siden 2019, hvor han som projektchef rådgiver arkitekter, ingeniører og bygherrer inden for tag og facader.

Da vores projektchef Allan Plougmann startede hos os for fem år siden, havde han allerede opnået en stor erfaring og viden om byggebranchen. Han er nemlig uddannet byggetekniker og certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri, hvilket han har suppleret med uddannelse i strategisk salg.

‒ Jeg søgte ind hos Komproment for flere år siden, fordi jeg syntes, de var på vej i en spændende retning. Det var helt nyt med ventilerede facader og skærmtegl på det tidspunkt, og jeg fandt det meget interessant at være med til at få de løsninger godt ind på det danske marked, siger Allan.

Hos os har Allan fra starten kunnet kombinere sin store viden om byggeri med sin interesse for særligt ét håndværk:

‒ Som byggetekniker har tømrerfaget altid interesseret mig mest, og før jeg startede hos Komproment, arbejdede jeg med vinduer og tømrerentrepriser. Derfor var det spændende at komme ind til Komproment, hvor alle deres løsninger bliver monteret af en tømrer.

Har hele Danmark som lege- og byggeplads

I sit daglige arbejde bevæger Allan sig vidt og bredt som tovholder for vores projektsalg. Her rådgiver han bl.a. arkitekter, ingeniører og bygherrer inden for ventilerede facader, og så giver han entreprenørerne god rådgivning til montagen.

‒ Jeg har en stor kontaktflade med hele Danmark som min legeplads. Jeg får lov til at komme rundt i landet og snakke med en masse mennesker, hvilket giver mig energi. Jeg holder meget af mødet med dem; især når jeg kan mærke, at det giver pote i den anden ende, fortæller Allan.

Det er dog ikke kun muligheden for at besøge interessante kunder, der gør, at Allan fortsat er tilfreds med sit arbejde hos os:

‒ Jeg er også rigtigt glad for at kunne påvirke, hvilken vej vinden blæser i byggeriet ‒ og især i forhold til det øget fokus på bæredygtighed, som hele branchen er påvirket af. Det går vi meget op i hos Komproment, hvor vi bl.a. arbejder meget med design for adskillelse. Det betyder, at vores byggekomponenter og -systemer kan adskilles og genanvendes, hvilket er en vigtig forudsætning for cirkulær økonomi og en vigtig medspiller i hele snakken om CO2-reduktion, forklarer Allan og tilføjer:

‒ Det passer mig rigtigt godt, da jeg sidste år blev certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri hos Molio, og det er noget, vi i øjeblikket taler meget om i hele byggebranchen.

En del af løsningen for fremtidens byggebranche

Selvom Allan har rygsækken fuld af erfaring fra byggebranchen, er han langt fra blevet træt af arbejdet. Det er en sektor i udvikling, og han ser frem til fortsat at skubbe i en retning, der fremmer bæredygtigt byggeri.

‒ I dag har Danmark en stor bygningsmasse fra 60’, 70’ og 80’erne, hvor der er bygget meget i beton uden isolering. Det kan vi se effekten af nu, hvor bygningerne begynder at blive renoveret, siger Allan og påpeger:

‒ Derfor stiger behovet for ventilerede facader med plads til isolering, da de kan sættes uden på en eksisterende facade. På den måde kan man opdatere både udtrykket og isoleringen, hvilket vores produkter jo taler ind i.

Hertil er vores fleksible facader lette at installere, og så kan de fås med en dokumenteret brandstopløsning uden at gå på kompromis med ventilationen.

‒ Det er rigtigt spændende at arbejde med de forskellige aspekter, der alle skal kunne gå op i en højere enhed for fremtidens byggerier, tilføjer Allan.

Yndlingsproduktet er helt naturligt

Udover de tekniske aspekter af vores løsninger har Allan også en interesse for de naturlige og æstetiske materialer. Derfor har han en klar favorit på produktsiden:

‒ Jeg er meget glad for naturskifer. Det kan nærmest ikke blive mere naturligt, end når man tager sten ud af bjerg, skærer det i skiver og bruger det som byggemateriale, fortæller han og uddyber:

‒ Det er et utroligt smukt produkt, der er enkelt og eksklusivt på én gang. Og så er det en fordel, at det ikke kræver energi til behandling.

Vores løsninger i naturskifer kan fås til både tag og facade, hvor de sikrer en holdbar og modstandsdygtig overflade.

Når Allan ikke er i gang med rådgivning til projektsalg rundt om i landet, har han sin base i Gjellerup øst for Herning, hvor han bor med sin kone og tre drenge.

Relaterede indlæg

NYHED! Systemløsninger sikrer den komplette pakke lige fra rådgivning til dokumentation
Uanset om det drejer sig om renovering eller nybyg, så er der mange overvejelser, når der skal vælges facadeløsning til…
Læs mere
No. 12 i Kristianstad kombinerer form og funktion – ved hjælp af et komplet facadesystem
På en af Kristianstads bedste beliggenheder finder man et unikt hus, der går under navnet No. 12. På vegne af…
Læs mere
Facadesystem danner rammerne for byggeri med fokus på fællesskab
Katrinebjerg, der er beliggende i den nordlige del af Aarhus, var engang et industrikvarter og et erhvervsområde, hvor en lang…
Læs mere
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram