Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Mød Komproment på Building Green

                
29/09/2022
Komproment er som grøn byggevareleverandør flittig på Building Green. I år glæder man sig til at præsentere grønne facader sammen med partnerne Henning Larsen og BG Byggros.

Det nye er ikke grønne facader, men derimod, at planterne integreres i byggesystemer på linje med traditionelle facadekomponenter. Planterne bliver altså en del af bygningens klimaskærm.

Det viser Komproment frem på Building Green. Her kan alle kan få lejlighed til at studere mulighederne, som faktisk allerede næste år bliver en del af et byggeri i Københavns Nordhavn. Se også artiklen Ene, storkenæb og salvie som byggematerialer.

Komproment er altid på Building Green, fordi det er mødested for de virksomheder, der år efter år spiller sig på banen med løsninger på de energi- og klimamæssige udfordringer. Også i år, hvor Komproment blandt andet er i selskab med arkitekterne bag de grønne facader, Henning Larsen, og motoren, BG Byggros, som er eksperter i anlægstekniske løsninger med beplantning.

Læs også

                

Bliv informeret direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag.
Nyhedsbrev tilmelding
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram