Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Madura

Madura-tagstenen opfylder de flestes krav om et tegltags udtryk og høje kvalitet. Madura er en tegltagsten i storformat, som kombinerer hurtig oplægning og fleksibilitet med naturlig skønhed og holdbarhed.

Type - Farve

Model

Model

Overflade

Overflade

Udformning

Udformning

Glansgrad

Glansgrad

Relaterede indlæg

Hvilken tagsten passer til dit byggeri?
Dit valg af tagsten kan være afgørende for bygningens endelige udtryk, og derfor er der flere ting, som der skal…
Læs mere
Tagsten for enhver smag
Et tag er ikke bare et tag. Det skal passe til husets geometri, farver og omgivelser. Der skal tages højde…
Læs mere
Solceller de-luxe
Der sælges solceller som aldrig før på det danske marked, hvor ”brænde” i øjeblikket er det mest søgte ord på…
Læs mere

Madura - den perfekte tagsten til at opfylde dine krav om et smukt og holdbart tag. Madura er en storformat tegltagsten, der tilbyder en kombination af fleksibilitet, holdbarhed og naturlig skønhed, der vil vare i mange år fremover.

Med Madura-tagstenen får du ikke kun et flot tag, men også en tagløsning, der kræver minimal vedligeholdelse og reparation. Denne tagsten er perfekt til alle, der ønsker et flot og holdbart tag uden at skulle bekymre sig om konstant vedligeholdelse og udskiftning.

Madura-tagstenen er også kendt for sin hurtige og nemme oplægning, så du kan få et flot tag på kort tid uden at skulle bruge en masse tid og penge på installation og montering. Denne tagsten er yderst fleksibel, hvilket gør det nemt at tilpasse sig alle typer tag.

Med Madura-tagstenen får du også en tegltagsten, der er i stand til at modstå selv de hårdeste vejrforhold. Den er produceret i høj kvalitet, og den naturlige skønhed vil ikke falme med tiden.

Giv dit tag et nyt og flot look med Madura-tagstenen. Du vil ikke fortryde det, når du ser det smukke og holdbare tag, der vil vare i mange år fremover. Bestil Madura-tagstenen i dag og oplev forskellen!

chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram