Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Naturskifer facade

Naturskifer er et naturligt, langtidsholdbart og eksklusivt byggemateriale med ekstremt gode egenskaber imod vejr, vind og brand.

Levetiden på vores naturskifer er over 80 år. Skiferen skæres direkte ud af klippen og håndkløves med hammer og mejsel.

Det er således et af verdens mest miljøvenlige materialer.

Type - Farve

Model

Model

Relaterede indlæg

Komproment og DBI sikrer dokumenteret brandstop til ventilerede facader
Der er en revolution på vej inden for dokumenterede brandstopløsninger. Vi har i samarbejde med Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut…
Læs mere
Mød os på The World Congress of Architecture i København
For første gang er et nordisk land vært for The World Congress of Architecture, og Komproment vil være en del…
Læs mere
Fremtiden er med på Building Green
Komproment viser ved årets Building Green i København nyheder frem, som der på forhånd er skabt store forventninger til. Her…
Læs mere

Beklæd dit nybyggeri med en naturskifer facade

Skal du i gang med et nybyggeri, og står du over for at skulle vælge hvilken beklædning, du vil have på din facade?

Hos Komproment kan vi tilbyde at beklæde dit nybyggeri med naturskifer. Det er blevet meget moderne at anvende naturskifer facader, og det forstår vi godt her i vores tømrervirksomhed. Med naturskifer får du en smuk og stærk naturstensbeklædning, som vil klæde langt de fleste former for byggerier. Når det kommer til prisen på naturskifer, er det ikke længere en dyr løsning. Tværtimod er en naturskifer facade fuldt konkurrencedygtig, når det kommer til andre gængse materialer som eksempelvis træ eller cement. 

Vi kan tilbyde dig naturskifer til facade til en god og konkurrencedygtig pris. Vil du gerne høre mere? Så tøv ikke med at kontakte os.

 

Priser på naturskifer facade

Det har tidligere været en meget dyr løsning at bruge naturskifer som facadebeklædning. Sådan forholder det sig dog heldigvis ikke længere. Der er i dag blevet udviklet nye forsimplede måder, hvorpå vi fagmænd kan montere naturskifer på facader. Som det ser ud i dag, bygger vi ganske enkelt facaden med naturskifer op som en form for klinkbygning. 

Det har været med til at gøre det meget billigere at vælge en naturskifer facade, og det har også været med til at øge efterspørgslen. Vil du gerne have en pris på, hvad det vil koste dig at vælge naturskifer til din facade? Så udarbejder vi altid gerne et uforpligtende tilbud med en god naturskifer facade pris til dig. 

 

Hvad er der af fordele ved naturskifer til facade?

Fordelene ved en naturskifer facade er mange. Du får ikke alene en vedligeholdelsesfri løsning, der kan holde i mange år. Du får også en smuk og eksklusiv facade, der giver din bolig et meget levende udtryk. Naturskifer kan pifte enhver ejendom op, og det er et materiale, der har mange anvendelsesmuligheder. 

Fordelene ved naturskifer facader

  • Naturskifer er 100 % vedligeholdelsesfrit.
  • En naturskifer facade har en forventet holdbarhed på omtrent 100 år.
  • Naturskifer har en rustik og meget levende fremtoning på enhver facade.
  • Naturskifer til facade kan anvendes på stort set alle former for bygninger.
  • Det er ikke en dyr løsning, selvom naturskifer giver et eksklusivt udtryk.

 

Har du brug for professionel rådgivning i forhold til din facadebeklædning?

Hvad enten du har spørgsmål til naturskifer eller andre former for materialer til din facade, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive dig, når du skal  træffe vigtige beslutninger om dit nybyggeri. 

Du kan ringe til os på telefon 96 52 07 10 eller sende os en mail på salg@komproment.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål eller med et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.

chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram