Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Komproment henter erfaren brancheprofil til nyoprettet stilling

Jens Peter Johannessen hos Komproment og Egenersund Wienerberger

KONTAKT

                

Publiceringsdato

09/02/2024
                

For at styrke salgsteamet har vi ansat Jens Peter Johannessen i en nyoprettet stilling som Director Key Accounts. Med en over 30 år lang karriere i trælastbranchen kommer Jens Peter til at bidrage med værdifuld viden og erfaring fra forhandlerledet, samt et stort netværk i branchen.

I foråret 2023 blev Komproment opkøbt af Egernsund Wienerberger, og dette har medført en en række organisatoriske ændringer i salgsteamet – senest med ansættelsen af Jens Peter Johannesen, der pr. 1. januar 2024 indtog den nyoprettede stilling som Director Key Accounts.

Sammen med vores kommercielle ledelse for Komproment og Egernsund Wienerberger er hans primære arbejds- og ansvarsområder at stå for aftaler og kontrakter med nøglekunderne i typehusfirmaerne og tømmerhandelskæderne.

Direktør hos Komproment Mads Røge udtaler om ansættelsen af Jens Peter Johannessen:

- Jens Peters primære fordel er hans omfattende netværk inden for branchen og hans erfaring fra forhandlerledet, hvilket giver ham en unik indsigt i de daglige udfordringer, som forhandlere står overfor. Han er en uvurderlig ressource for os, og jeg stoler fuldt ud på hans evne til at påtage sig ansvaret som storforhandler, samt den vigtige position som Key Account Manager for husbyggere.

Jens Peter Johannessen hos Komproment og Egenersund Wienerberger
Jens Peter Johannessen

Ny rolle i en velkendt branche

Med rollen som Director Key Accounts følger også et ledelsesansvar, hvilket ikke er fremmed territorie for Jens Peter Johannessen. Han har nemlig arbejdet med salg og ledelse i mange år hos blandt andet Stark, Bygma og senest som salgschef og direktør i XL-Byg Brejnholt i hjembyen Randers.

Jens Peter Johannessen har brugt hele sit arbejdsliv i trælastbranchen og har herigennem opbygget et bredt og tillidsfuldt netværk, som han kommer til at trække på i sin nye stilling. Han glæder sig til at komme rigtigt i gang i sin nye rolle, der stadig berører den branche, han kender så godt:

- Jeg har et indgående kendskab til alle grene af forhandlerledet, hvilket betyder, at jeg naturligt sætter mig i deres sted og kan være med til at løse deres udfordringer. Det betyder rigtig meget i en branche, der bygger på gode relationer, fortæller Jens Peter Johannessen

"I og med jeg både repræsenterer Komproment og Egernsund Wienerberger, bliver en af mine fornemmeste opgaver at forstå mekanismerne i begge virksomhedskulturer og få dem til at smelte sammen"

Jens Peter Johannessen
Director Key Accounts hos Komproment

Konkurrencedygtigt sortiment og spændende udfordringer

I sin nye stilling kommer Jens Peter Johannessen til at repræsentere både Komproments og Egernsund Wienerbergers produkter:

- Opkøbet af Komproment betyder, at sortimentet består af en god kombination af Egernsund Wienerbergers mursten og Komproments komplette facadesystem i tegl og skifer, tagsten og undertag samt integrerede solcelleløsninger. Det er en stor styrke, da det gør os konkurrencedygtige og i stand til at være med på alle slags projekter, netop fordi vi har det hele.

Da stillingen som Director Key Accounts ikke har været bestridt før, bliver det også en rolle, som Jens Peter Johannessen selv skal være med til at forme. Særligt én udfordring ser han frem til at tage op:

- I og med jeg både repræsenterer Komproment og Egernsund Wienerberger, bliver en af mine fornemmeste opgaver at forstå mekanismerne i begge virksomhedskulturer og få dem til at smelte sammen. Komproment og Egernsund Wienerberger har heldigvis en god ånd, fantastiske medarbejdere og en veldefineret strategi til at integrere nye virksomheder, afslutter Jens Peter Johannessen.

Privat bor Jens Peter Johannessen i Randers sammen med sin kone og deres tre børn.

Jens Peter Johannessen hos Komproment og Egenersund Wienerberger

Et bredt facadesortiment

Se vores farverige sortiment. Download vores facadebrochure her.

HENT BROCHURE

Vil du have nyheder direkte i din indbakke?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på vores produkter, referencer og meget andet.

TILMELD DIG HER

Relaterede indlæg

NYHED! Systemløsninger sikrer den komplette pakke lige fra rådgivning til dokumentation
Uanset om det drejer sig om renovering eller nybyg, så er der mange overvejelser, når der skal vælges facadeløsning til…
Læs mere
No. 12 i Kristianstad kombinerer form og funktion – ved hjælp af et komplet facadesystem
På en af Kristianstads bedste beliggenheder finder man et unikt hus, der går under navnet No. 12. På vegne af…
Læs mere
Facadesystem danner rammerne for byggeri med fokus på fællesskab
Katrinebjerg, der er beliggende i den nordlige del af Aarhus, var engang et industrikvarter og et erhvervsområde, hvor en lang…
Læs mere
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram