Diffusionsåbent undertag som en løsning til dit tag

Skal du have lagt et nyt undertag på dit hus? Så kan du købe undertags dug i god kvalitet her hos os. Hos Komproment udfører vi både montering af undertage, og du kan også købe undertags duge her hos os. De undertags duge, vi forhandler, er alle diffusionsåbne og af god kvalitet, og vi har tre forskellige typer af materialer og kvaliteter, du kan vælge mellem. Et diffusionsåbent undertag er både en sikker og billig løsning til dit tag, og har du brug for vejledning, står vi klar til at hjælpe dig. Vil du gerne have en pris på vores forskellige typer af undertags duge? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, så vi kan tage en snak om din forespørgsel.

Logo_undertage_(3)_1

Hvad er et diffusionsåbent undertag?

Når du skal have lagt et undertag, har du to muligheder. Du kan gå efter et fast undertag, der består af plader, eller en undertags dug. En undertags dug vil typisk være den billigste løsning. Når du har med undertags duge at gøre, kan du igen dele dem ind i to forskellige løsninger. Nemlig en diffusionstæt eller en diffusionsåben undertags dug. Det diffusionsåbne undertag er klart den løsning, der anvendes mest. Det gør det af den simple grund, at det diffusionstætte undertag kræver, at der er ventilation i selve tagkonstruktionen. Det kræver et diffusionsåbent undertag ikke. Med et diffusionsåbent undertag behøver du ikke tænke ventilation ind i din tagkonstruktion for at slippe af med den vanddamp, der trænger op gennem huset, hver eneste gang du tænder for bruseren på badeværelset, eller der er gang i emhætten i køkkenet. Og det er en stor fordel.

Diffusionsåben undertags dug - ventilation er ikke nødvendig

Et diffusionsåbent undertag har den klare fordel, at det ikke kræver, at der også bliver tænkt ventilation ind i selve tagkonstruktionen. Det diffusionsåbne undertag er produceret i et materiale, der er både vindtæt og vandtæt, men som stadig tillader vanddamp at trænge igennem. Det vil altså sige, at det sørger for, at der ikke kan trænge vand ind udefra, men at dampen indefra kan komme ud. En anden fordel ved at lægge et diffusionsåbent undertag er, at det giver dig mulighed for at lægge isolering helt hen til selve undertags dugen.

02_Koncept_Roof_-_Barcelone_Silver_White

Vil du gerne have en god pris på diffusionsåbent undertag?

Er du nysgerrig efter at kende mere til prisen på diffusionsåbent undertag? Så vil vi bede dig om at tage kontakt til os for at få mere information. I vores åbningstider kan du få fat i os på telefon 96 52 07 10, og derudover kan du altid sende os en mail. Vores mailadresse er salg@komproment.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at høre mere om den undertagsløsning, du er ude efter.