Undertag - når kun det bedste er godt nok

Skal du have lagt et nyt undertag? Så er du landet det helt rette sted.

Hos Komproment har vi specialiseret os i taglægning og tagbeklædning. Hos os kan du få monteret et nyt tag med undertag, og du kan ligeledes indkøbe billigt undertag, du selv kan anvende i din virksomhed. Vil du gerne have et undertag med logo på for at skabe lidt synlighed, kan du også få det, når du køber undertag som banevare her hos os.

Montering af undertag kræver professionel viden og know-how, og har du brug for vores hjælp, hjælper vi dig gerne. Det gælder både, hvad enten du henvender dig som privatkunde eller som erhvervskunde.

Din ekspert i montering af undertag

Et undertag fungerer i princippet som en regnjakke til dit tag. Undertaget skal være der for at sikre, at dit tag holder helt tæt, og selvom det ikke kan ses udefra, er der en form for undertag konstruktion under langt de fleste hustage. Tagsten uden undertag er efterhånden en sjælden tagløsning. Når du får oplyst en pris på nyt tag og undertag, vil du som regel få en samlet pris, da de to unægteligt hænger sammen. Skal du have lagt et nyt undertag, og er du på jagt efter det bedste undertag på markedet? Så har vi, hvad du søger. Vi fører undertag i tre forskellige kvaliteter og prisklasser, og det er op til dig at vælge, om du vil gå efter et bedre undertag, det bedste undertag eller et brilliant undertag. Køber du undertag hos os med eller uden montering, kan du være sikker på, at du får det bedste af det bedste.

Logo_undertage_(3)_1

Hvornår er det aktuelt med udskiftning af undertag?

Lige så vel som det kan blive nødvendigt at skifte dit tag ud med et nyt, kan det også blive relevant med en udskiftning af undertag i samme ombæring. Vores pris på undertag er fuldt konkurrencedygtig, og vil du gerne have oplyst en undertag pris pr m2, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Et undertag kan blive slidt med årene, og har du over en længere periode haft en skade på dit tag, kan det have medført uoprettelige skader på dit undertag også.

Skal vi tage en snak om dit nye tag?

Står du over for at skulle have lagt undertag og tag på et nybyggeri, eller skal du have udskiftet dit gamle tag med et nyt? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for at få sparring. Vi sidder klar ved telefonen inden for vores åbningstid, og er du interesseret i at modtage et tilbud på tagarbejde fra os, sender vi hellere end gerne et afsted til dig.

Du kan få fat i os på telefon 96 52 07 10, eller du kan sende en mail afsted til os på salg@komproment.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med svar på dine spørgsmål.