UNDERTAG

Komproment har et bredt udvalg af diffusionslukkede og diffusionsåbne undertage. Du kan også få eget logo eller navn på undertaget.

Undertag - når kun det bedste er godt nok

Undertag er en helt naturlig del af Komproment. Alle vores banevarer er klassificeret i DUKO MH. Vi har forskellige modeller af undertag i alle prisklasser. Kendetegnende er, at det er kvalitet og at de alle uanset valg netop er klassificeret i DUKO MH. Komproment forsøger at hjælpe kunden med det rigtige valg af undertagsbane, når vi taler diffusionsåbent undertag. Det vil sige, at både montagemæssige hensyn, pris, kvalitet og garanti er vigtige parametre for at træffe det rigtige valg til netop jeres projekt.

Din ekspert i montering af nyt undertag

Et undertag er i kombination med dit tag det, som sikrer, at du har en tæt konstruktion hvor der ikke kommer vand ind. Undertaget er en vigtig beslutning, som skal tages seriøst, fordi det er den del, der er dyrest at udskifte hvis først problemerne opstår.

Komproment har i dag tre forskellige undertag i tre forskellige kvaliteter og prisklasser: Viking type 200, 280 og 400.

Alle tre undertage er klassificeret i DUKO under MH, som er det bedste, når vi taler banevare undertag. Det vil sige alle tre undertage er rigtig gode undertage, og derfor definerer vi dem også som god, bedre og bedste undertag.

Komproment ønsker at levere den bedste kvalitet og rådgivning til netop jeres projekt, og derfor er undertaget i kombination med valg af overtag en stor beslutning.

Logo_undertage_(3)_1

Hvornår er det aktuelt at skifte sit undertag til nyt?

Komproment anbefaler, at når du skifter dit tag, så skifter du i samme ombæring dit undertag. Et tag og undertag slides med tiden, og har du haft skade på dit tag, kan der ligeledes være opstået uoprettelig skade på undertaget.


Derfor er det sund fornuft at undertaget tænkes ind i projektet, da det er den billigste del at udskifte, når taget er afmonteret, men langt den dyreste del at komme til, når taget er monteret. Altså kan billigt nemt blive meget dyrt.


At skifte undertaget kræver, at man tænker meget over hvilken konstruktionsmæssig løsning der vælges og hvilken type af undertag der vælges, for at opnå den bedste konstruktionsmæssige løsning.


Derfor sidder vi altid parat til at rådgive dig fra vores hovedkontor syd for Aalborg, på både pris og kvalitet af undertag på telefon 96520710.

Skal vi tage en snak om dit nye tag?

Er du forvirret, og ønsker sparring om valg af undertag eller tagsten til jeres nye projekt, så hjælper vi meget gerne. Vi sidder dagligt klar ved telefonerne klar til at lytte til jeres ønsker og behov, og ikke mindst den økonomiske ramme. Vi ønsker, at I får opfyldt jeres drømme om, hvordan taget skal pryde jeres hus uanset om nybyg eller renovering. Så hvis I ønsker det står vi meget gerne til rådighed på enten telefon eller via mail.