Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Hvilken tagsten passer til dit byggeri?

KONTAKT

                

Publiceringsdato

23/05/2023
                
Se vores udvalg
Komproment Tagbrochure

Dit valg af tagsten kan være afgørende for bygningens endelige udtryk, og derfor er der flere ting, som der skal tages højde for, når der vælges tagsten.

Valg af tagsten afhænger af byggestil, det omkringliggende byggeri og om det er renovering eller nybyg. Et nyt tag forskønner, holder i generationer og øger værdien af din bolig eller bygning. Tagsten findes i et utal af varianter, farver og overflader, og vi anbefaler altid, at man tjekker med teknisk forvaltning og den lokale grundejerforening for, hvad der må oplægges i dit område. Der er forskellige retningslinjer til tekniske forhold, farver, materialer, glansværdier og udseende.

Vi har et af markedets bredeste udvalg af tagsten, som både understøtter det klassiske, traditionelle byggeri samt det moderne og enkle nybyggeri. Du finder vores udvalg af tagsten her, som dækker alt fra det klassiske tegltag og det smukke skifertag til det budgetvenlige betontag.

Vi har et af markedets bredeste udvalg af tagsten, som både understøtter det klassiske, traditionelle byggeri samt det moderne og enkle nybyggeri

Den bølgede tagsten er den klassiske nordiske profil, som giver et roligt udtryk med spændende skyggevirkninger. Vi har et stort udbud af bølgede tagsten i både tegl samt beton.

se udvalg af bølgede teglstense udvalg af bølgede betonsten

Naturskifer-tagsten er den tidløse løsning, der giver et elegant og naturligt udtryk. Vi tilbyder et bredt udvalg af naturskifer-tagsten, der passer til enhver stil og æstetik. 

Se udvalg af flade skifertagsten

Den flade tagsten har et stramt og moderne udtryk, som især er populært til nybyggeri, hvor der ønskes et enkelt udtryk. Du kan få flade tagsten i både tegl og skifer.

Se udvalg af flade tegltagsten

Cavus – en smuk, klassisk tegltagsten

Cavus 13 tagstenen er en smuk og autentisk dyb falstagsten i tegl, der giver en nostalgisk følelse af gamle kendte tagsten. Denne tagsten er designet til at bevare bygningens visuelle fremtoning samtidig med, at den giver et smukt vingestens-lignende resultat på taget.

Tagstensmodellen Cavus 13 er kendt for sit optimale lys- og skyggespil på taget, som gør det muligt at bevare det tiltænkte udtryk. Med Cavus 13 tagstenen får du ikke kun et smukt og autentisk udseende, men også en tagsten af høj kvalitet, der kan modstå vejrlig og vindens kræfter.

Tagstenen Cavus 13 er en ideel løsning til både nybyggeri og renoveringsprojekter.

LÆS MERE OM CAVUS HER

Download vores Tagstenskatalog her

Komproment | Tagkatalog
I vores tagstenskatalog vil du finde referencer, inspiration og information
omkring vores brede sortiment af tagsten. 
Download her

Tagsten for enhver smag

Der skal tages højde for hældning, størrelse, farve, glansgrad og meget mere, når du skal vælge den rigtige tagsten.
Læs mere

Relaterede indlæg

Rød tegltagsten fremhæver prisbelønnet byrumsfornyelse
Transformationen af Oluf Bagers Plads i Odenses bykerne tjener som et bindeled mellem byens historiske rødder og dens nuværende tilstand.…
Læs mere
Komproment henter erfaren brancheprofil til nyoprettet stilling
Ny Director Key Accounts skal stå for aftaler og kontrakter med nøglekunderne i typehusfirmaerne og tømmerhandelskæderne for både Komproments tag-…
Læs mere
Mød vores nye projektsalgschef
Med Janus Steenberg har vi hentet den bedste fra egne rækker til at løfte opgaven som ny projektsalgschef hos Komproment,…
Læs mere
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram