Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Tagsten for enhver smag

KONTAKT

                

Publiceringsdato

15/05/2023
                
Se vores udvalg
Komproment Tagbrochure

Et tag er ikke bare et tag. 

Det skal passe til husets geometri, farver og omgivelser. Der skal tages højde for hældning, størrelse, farve, glansgrad og meget mere, når du skal vælge den rigtige tagsten.

Vi tilbyder smukke, moderne tagsten i naturskifer med lang levetid.

Se udvalg af naturskifer

Er du mere til det traditionelle og klassiske, kan vi anbefale vores store udvalg af tagsten i tegl. En tagsten, som passer til det meste, og som er ekstremt holdbar.

Se udvalg af teglsten

Vi har selvfølgelig også de populære betontagsten med lang levetid som er budgetvenlige og passer til de fleste byggerier.

Se udvalg af betonsten

Tegltag til renovering og nybyg

Teglsten er det klassiske og tidløse valg til både eksisterende huse og nybyg. At vælge et tag i tegl giver mange åbenlyse fordele. Tagsten i tegl er et rent naturmateriale, som kun bliver smukkere med årene og har en levetid på mere end 100 år.  

Tegl produceres ved at brænde ler i specialbyggede ovne, og traditionelt set var teglsten brune, gule eller røde afhængig af lertype. I dag er der dog mulighed for at indfarve leret, så man også kan få tegltage i eksempelvis sort, grå og bordeaux. Der er således tale om et æstetisk og stærkt naturmateriale, der patinerer på smukkeste vis og dermed kan holde i mange generationer – og som tilmed har en lav CO2-udledning i produktionen. 

Se vores udvalg af tagsten her

Undertag sikrer tætheden på taget

Når det kommer til undertag uden tag, er det vigtigt at udføre tagmontagen hurtigt, da undertaget dagligt mister sin funktion. Det er også afgørende, om taget lægges om sommeren, vinteren eller i efteråret. Der er vigtige processer, der skal overholdes og man skal derfor være utrolig opmærksom når fokus kommer på at konkurrere på eksponeringstider. Her kan billigt og lang tid blive meget dyrt.

Vi har udviklet tre typer undertag i partnerskaber, som nu tilbydes på det danske marked - god, bedre og bedst. Selvom vi har tre typer og tre kvaliteter, holder vi fast i princippet om, at det billige kan blive dyrt. Derfor har vi valgt at fravælge produkter, der ikke lever op til de såkaldte DUKO MH-krav. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten, da vi ved, hvor dyrt det kan blive at spare nogle få kroner på valget af undertag.

Skal du lægge undertag så har vi et bredt udvalg af diffusionsåbne undertag og står klar med og rådgivning om passende løsninger til din opgave.

Se vores udvalg af undertag her

Download vores Tagstenskatalog her

I vores tagstenskatalog vil du finde referencer, inspiration og information
omkring vores brede sortiment af tagsten. 
Download her

Hvilken tagsten passer til dit byggeri

Valg af tagsten afhænger af byggestil, det omkringliggende byggeri og om det er renovering eller nybyg.
Læs mere

Relaterede indlæg

Rød tegltagsten fremhæver prisbelønnet byrumsfornyelse
Transformationen af Oluf Bagers Plads i Odenses bykerne tjener som et bindeled mellem byens historiske rødder og dens nuværende tilstand.…
Læs mere
Komproment henter erfaren brancheprofil til nyoprettet stilling
Ny Director Key Accounts skal stå for aftaler og kontrakter med nøglekunderne i typehusfirmaerne og tømmerhandelskæderne for både Komproments tag-…
Læs mere
Mød vores nye projektsalgschef
Med Janus Steenberg har vi hentet den bedste fra egne rækker til at løfte opgaven som ny projektsalgschef hos Komproment,…
Læs mere
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram