Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Datura

Datura tagstenen er en helt igennem moderne og stilsikker tegltagsten. Farverne og den smukke overflade er som skabt til moderne arkitektur. Resultatet er et stilrent tag med elegance og karkakter. Datura tagstenen er perfekt til de mindre tage og er en falstagsten, som er nem at oplægge.

Model

Model

Overflade

Overflade

Udformning

Udformning

Glansgrad

Glansgrad

Relaterede indlæg

Hvilken tagsten passer til dit byggeri?
Dit valg af tagsten kan være afgørende for bygningens endelige udtryk, og derfor er der flere ting, som der skal…
Læs mere
Tagsten for enhver smag
Et tag er ikke bare et tag. Det skal passe til husets geometri, farver og omgivelser. Der skal tages højde…
Læs mere
Solceller de-luxe
Der sælges solceller som aldrig før på det danske marked, hvor ”brænde” i øjeblikket er det mest søgte ord på…
Læs mere

Teglsten er en populær valgmulighed til tagdækning på grund af deres holdbarhed og smukke udseende. Hvis du søger efter en moderne og stilfuld tegltagsten, er Datura tagstenen et fremragende valg. Datura tagstenen er kendt for sin smukke overflade og farver, der passer perfekt til moderne arkitektur.

Med Datura tagstenen får du et tag, der er stilfuldt og elegant med masser af karakter. Disse falstagsten er perfekte til mindre tage og er nemme at lægge. Du kan få et stilrent tag med Datura tagstenen, der vil tilføje værdi til dit hjem.

Teglsten er også kendt for deres holdbarhed og kan modstå ekstremt vejr i mange år fremover. Med Datura tagstenen kan du være sikker på, at dit tag vil forblive smukt og funktionelt i mange år fremover.

Hvis du leder efter en pålidelig og stilfuld tagløsning, bør du overveje Datura tagstenen. Kontakt os i dag for at få mere information om Datura tagstenen og andre tagstenmuligheder til dit hjem.

chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram