Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Hamborg fik hele pakken

                
20/06/2022
Et boligbyggeri i Hamborg er blevet udstillingsvindue for næsten hele paletten af Komproments produktprogram. Og det blev starten på et godt samarbejde.

Et boligbyggeri i Hamborg med i alt 16 lejligheder har Komproments logo stående på de fleste leverancelabels på byggepladsen. Byggeriet ligger i den vestlige del af Hamborg, et par kilometer nord for Elben, og har et omfang på 860 kvadratmeter.

- Komproment er blevet foretrukket af den tyske bygherre, fordi vi kan levere en samlet pakke. Komproment er systemleverandør og har her leveret alt til facaden fra betonmuren og ud – undtagen isolering. Her er de sorte Pantheon Earth monteret på vores bagsystem, og så endte vi også med at udvikle inddækninger til vinduer og døre, fortæller Nikolaj Kristensen, Komproments mand på det tyske marked.

Projektet er især vellykket, fordi det er lykkedes at skabe et godt og udviklende samarbejde med arkitekterne – LRW Architekten und Stadtplaner – som hurtigt bed sig fast i Komproments gennemprøvede system og service.

- Det betød også, at vi blev udfordret og faktisk sammen med arkitekterne fandt frem til brugbare specialløsninger på inddækningerne omkring døre og vinduer, fortæller Nikolaj Kristensen, der forventer, at dette samarbejde kan blive starten på nye systemløsninger og partnerskaber for Komproment.

- I Tyskland betyder det noget, når kunden mærker, at vi vil gå langt for at hjælpe og finde løsninger. Vi vil gerne levere god service og hjælper med at få projektet godt fra start. Det mærker vi, at kunderne sætter pris på, og det giver nogle personliger relationer at bygge videre på, fortæller Nikolaj Kristensen.

Det blev i dette tillfælde også Komproment, som brød den sidste barriere ved at tilbyde kontakt til en dygtig montør med erfaring fra tidligere Komproment-projekter. Han fik således kontrakten på det udførende arbejde.

- Det er en styrkeposition, at vi på den måde kan præsentere samarbejdspartnere med erfaring med Komproment. I dette tilfælde BIBO Stahlbetonbau GmbH, som vi også har haft på besøg i Danmark, for netop at vise mulighederne frem, siger Nikolaj Kristensen,

Læs også

                

Bliv informeret direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag.
Nyhedsbrev tilmelding
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram