Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Kommunal pris for bæredygtigt byggeri

                
10/01/2022
Kommunal pris for bæredygtigt byggeri Vi har netop blevet kommunal vinder af en pris i skarp konkurrence med en masse gode og lokale virksomheder fra Aalborg Kommune.

Fælles for virksomhederne er at de arbejder stenhårdt for at udbrede den grønne dagsorden igennem det daglige arbejde, med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi.
Vi er stolte af at vi fik lov at blive den kommunale vinder af konkurrencen og glæder os nu til at møde virksomhederne der har klaret sige igennem til finale eventet.

I Komproment arbejder vi med bæredygtigt byggeri i øjenhøjde. Vi designer tag og facade til adskillelse og for os er det både produkterne og det økonomiske fundament, som er bæredygtigt og så skal vore designs skabe værdi og være innovative løsninger med fokus på design og æstetik.

Vi forsøger at arbejde med bæredygtige tanker ved ærlighed, transparens og via relationer og udvikling i et fællesskab bestående af kunder, leverandører og eksperter i bæredygtig udvikling. Vi tror på at partnerskaberne bidrager positivt med udbredelsen af de tag og facadesystemer vi kan tilbyde på det danske og de internationale markeder.

Vi vil gerne sige tak for udvælgelsen til både Business Aalborg, Tag Fat og Erhvervshus Nordjylland, og vi håber vi kan bidrage positivt i et stærkt finale felt.

Læs også

                

Bliv informeret direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag.
Nyhedsbrev tilmelding
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram