Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Komproment vinder Next Step Challenge indenfor Energieffektive Teknologier

                
10/01/2022
Nordjyske Komproment Building Design er en ambitiøse virksomhed på en vækstrejse med egenudviklede og patentere bæredygtige byggekomponenter – blandt andet ventilerede facadesystemer til naturskiffer og tegl, med Cradle -to-Crade certificeringer.

Komproment Danish Building Design er med sine 20 ansatte first mover inden for facader, bæredygtighed samt vedvarende energi. Virksomheden leverer innovative tag- og facadeløsninger, der ventilerer bygningen og samtidig består af bæredygtige naturmaterialer. Facadeløsningerne fra Komproment kan genanvendes adskilt, hvilket møder tendensen til en mere cirkulær økonomi i byggebranchen i både indland og udland.

”Vi har her en innovativ virksomhed med stort potentiale. Bæredygtighed kombineret med dansk design skaber fremtidens boliger og understøtter FN’s Verdensmål”, siger Preben Mejer fra dommerpanelet.

Komproment Danish Building Design vandt Next Step Challenge Finale 2020 indenfor Energieffektive Teknologier.

Med et stærkt innovativt mindset og med fokus på bæredygtige bygningsmaterialer, er Komproment en fremsynet virksomhed, der gennem et Next Step Challenge forløb får professionel sparring til en stærk strategiplan for de næste fem års vækstrejse.

Læs også

                

Bliv informeret direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag.
Nyhedsbrev tilmelding
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram