Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Tegl-to-go fra Komproment

                
24/05/2022
To-good-to-go er en app, der forbinder kunder til restauranter og butikker, der har usolgt madoverskud. Komproment deler også ud. Ikke af fordærvelige varer, men tværtimod af så-godt-som-nyt tegl, der gør en forskel i en række små foreninger, der har små byggeprojekter.

På billedet ses et nydelig omklædningslokale opført med Komproment Colosseum Nordic til Øster Hornum Idrætsforening

Lagerstyring betyder, at der meget ofte luges ud i produkter, der af forskellige årsager ikke længere er en god forretning at holde på hylderne. Måske er restpartiet for lille, måske er der kommet en variant, der sælger bedre. Men det er stadig godt og nærmest uforgængeligt tegl, som må vige pladsen, og tidligere blev det nedknust og anvendt som fx vejfyld.

Rundt om i landets mange idrætsklubber og foreninger drevet af ildsjæle på frivillig basis er der mange små byggeprojekter, og ønsker om at facilitere nye ønsker og krav. Det strander dog ofte på, at økonomien ikke er til investeringer. Det har adm. direktør Mads Røge fra Komproment selv kendskab til.

- Jeg er selv foreningsmand i min fritid, og har her set en mulighed for at Komproment kunne give en hånd med, når det handler om materialer. Så i stedet for at behandle overskydende tegl som byggeaffald, så er det oplagt at tilbyde materialer til de foreninger, der har byggeideer, men ikke penge til at gennemføre dem, siger Mads Røge, Komproment.

Det har nu resulteret i, at en nogle idrætsklubber og spejderforeninger i det nordjysk omkring Komproments lagerlokaler har fået adgang til overskydende teglmaterialer, som de anvender til byggeprojekter i foreninger og klubber.

- Vi synes, at det giver mening at støtte de små foreninger drevet af frivillige. Derfor er vi glade for, at vi har kunnet lave de her samarbejder omkring at benytte tegl lokalt og til glæde for alle omkring klubberne.

Læs også

                

Bliv informeret direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag.
Nyhedsbrev tilmelding
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram