Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Beton facade

Vores serie af danskproducerede facadesten i beton kalder vi for Concrete Cover. Vi anvender i produktionen 100 % rene naturmaterialer som sand, sten og grus, og vores betonfacader taler derfor med deres unikke design, robusthed, minimale vedligeholdelse og lange levetid ind i æstetiske, men også bæredygtighedsmæssige egenskaber, der stemmer overens med tidens høje standarder.

Type - Farve

Model

Model

Relaterede indlæg

Campus i Skurup opgraderes med beklædningstegl fra Komproment
Skurup Folkehøjskole blev grundlagt i 1888 og er i dag et af Sveriges mest kreative miljøer. For at forbedre boligmulighederne…
Læs mere
NYHED! Systemløsninger sikrer den komplette pakke lige fra rådgivning til dokumentation
Uanset om det drejer sig om renovering eller nybyg, så er der mange overvejelser, når der skal vælges facadeløsning til…
Læs mere
No. 12 i Kristianstad kombinerer form og funktion – ved hjælp af et komplet facadesystem
På en af Kristianstads bedste beliggenheder finder man et unikt hus, der går under navnet No. 12. På vegne af…
Læs mere

Concrete Cover

Vi kan tilbyde fire forskellige nordisk inspirerede farver på vores Concrete Covers, som er antracit, red, brun og grå. Da beton er et naturprodukt, vil der forekomme variationer i farver og strukturer, men billederne her på hjemmesiden giver et godt indtryk af, hvad du kan forvente. For at sikre det ønskede farvespil og skabe et unikt udtryk i betonfacaden skal betonstenene blandes fra flere paller (minimum 4-6 paller).

Betonstenene er meget simple at tilpasse til hvert enkelt hus, og de monteres på et montagesystem bestående af vandrette lægter i aluminium eller træ og montageclips i rustfrit stål. Concrete Cover er også godkendt til brug som ‘skærm’ på tag med en taghældning på minimum 25 grader. Læs evt. mere om tekniske data og montering af Concrete Cover.

Vedligehold af betonfacader

Én af de mange fordele ved betonfacader er, at de kun kræver minimal vedligeholdelse. Vi anbefaler dog et årligt eftersyn af facaden, fordi træer, buske, blade mv. kan påvirke funktion og udseende på længere sigt. Ved eftersynet bør du bl.a. kontrollere og erstatte nedblæste/knækkede betonsten, reparere eventuelle utætheder fra nedløb/tagrende samt rengøre facaden for smuds og spindelvæv mv. Generelt anbefaler vi, at man undgår fysisk belastning af facaden såsom boldspil, stenkast osv. for at  sikre den længst mulige holdbarhed. 

Beton har en lang holdbarhed på mere end 50 år, og hvis du sørger for at overholde det årlige gennemsyn og i videst muligt omfang undgår fysisk belastning, er du derfor sikret en flot facade i mange år frem. Du kan også læse mere om drift og vedligehold på betonfacader.

Pris på betonfacade

Prisen på vores betonfacader varierer – Du kan se vores detaljerede prisliste med blandt andet vores Concrete Cover-facadesystemer. Her kan du også finde inspiration til andre facade- og tagløsninger, der alle har det til fælles, at de lever op til vores værdier om kvalitet, bæredygtighed, service, design og systemleverancer.

Vil du høre mere om Concrete Cover?

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores betonfacader og eventuelt modtage et prisoverslag eller tilbud, kan vi kontaktes på tlf.: +45 96 52 07 10 eller på mail: salg@komproment.dk

chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram