Følg med
|

Tegl

Tegl er fremstillet med særligt udvalgte lertyper og brændt ved op mod 1.200 grader, hvilket sikrer smukke, stoflige og rustikke tegloverflader.
Tegl holder fanen højt i flere generationer.

Skærmtegl - en bæredygtig løsning

Overvejer du at få dit tag eller din facade beklædt med skærmtegl? 

Skærmtegl er en meget populær løsning i både moderne nybyggerier samt ved renovering af ældre boliger. Hos Komproment tilbyder vi montering af skærmtegl. Det være sig både i forbindelse med tagrenovering eller i forbindelse med facadebeklædning. Vi henvender os til privatkunder og erhvervsdrivende, og der er ikke den opgave med skærmtegl, der er for omfattende for os. 

Er der en skærmtegl producent, du foretrækker frem for andre? Kontakt os da, så vi kan få forventningsafstemt, inden vi sender et tilbud i din retning, der tager udgangspunkt i en anden type af skærmtegl, end du forestiller dig. 

Skal vi beklæde din facade med facadetegl?

Er du ved at få opført et nybyggeri? Eller bor du i en bolig af ældre dato, hvis facade trænger til en renovering? I dag er det en meget populær løsning at beklæde facader med facadetegl. Facadetegl er en bæredygtig løsning, og det er en løsning, der kan holde i mange år frem i tiden. 

Der er et væld af muligheder, når det kommer til skærmtegl montering. Du kan få skærmtegl i alle mulige afskygninger og i et væld af farver og strukturer. Skærmtegl kan tilføre din bolig præcis det udtryk, du drømmer om. Det handler ene og alene om, at du får valgt den type af skærmtegl, der bedst matcher dine forestillinger. 

Er du i tvivl om, hvad der er den bedste og mest hensigtsmæssige løsning, når det kommer til din bolig og facadebeklædning? Så deler vi gerne ud af vores viden på området, og hjælper dig i mål med at vælge den facadeløsning, der bedst klæder og gavner din bolig.

Din ekspert i skærmtegl montering

Vi har allerede beklædt mange byggerier med skærmtegl, og vi ved, hvad der skal til, for at du får det bedste resultat. Har du brug for professionel hjælp til skærmtegl montering, er vi din sikkerhed for et godt resultat. Kvalitet er et nøgleord i vores virksomhed, og vi udfører aldrig opgaver, hvor vi ikke kan stå hundrede procent inde for slutresultatet og kvaliteten heraf. 

Vi anvender de nyeste og mest effektive monteringsmetoder, og vi står klar med professionel rådgivning, så du kan træffe et velovervejet valg, når du vælger hvilken type af skærmtegl, du vil have monteret. Vi ved nemlig godt, at det kan være noget af en jungle at finde rundt i, hvis ikke du på forhånd har meget viden på området. Men det er der heldigvis råd for, hvis du vælger at samarbejde med os om skærmtegl montering. 

Hvornår skal vi gå i gang med at montere facadetegl hos dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser? Eller vil du gerne vide mere om vores priser på montering af facadetegl eller skærmtegl? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på telefon 96 52 07 10, og du har også mulighed for at sende os en mail på salg@komproment.dk. Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan. 

chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram