Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Facadetegl

KOMPROMENTs teglfacader er fremstillet af særligt udvalgte lertyper og brændt ved op mod 1.200 grader, hvilket sikrer smukke, stoflige og rustikke tegloverflader til både eksisterende huse og nybyg. Facadetegl holder fanen højt i flere generationer og sikrer dit hus et smukt og tidløst udseende. Se vores store udvalg af facadebeklædning i tegl her på siden.

Facadebeklædning i tegl med minimal vedligehold

Facadetegl er et organisk materiale, som er velegnet til store flader, fordi materialets naturlige oprindelse skaber et smukt farvespil, der gør det interessant at se på. Facadetegl er et groft keramisk produkt og har derfor de små særpræg, der medfølger for et naturprodukt som dette. Du vil derfor opleve en variation i både overflade og størrelse på hver enkelt tegl, og der er derfor mulighed for at skabe et unikt og rustikt udtryk på din bolig, der stemmer overens med din personlige stil. 

Én af de store fordele ved at vælge en teglfacade fra KOMRPOMENT er, at det normalt kun kræver lidt eller ingen vedligeholdelse. Vi anbefaler dog alligevel et årligt eftersyn for at sikre den længst mulige levetid for dine facadetegl, ligesom du på den måde kan undgå større og omkostningsfulde reparationer. Ved det årlige eftersyn anbefaler vi blandt andet, at ventilation af facaden kontrolleres og renses for blade, grene, smuds mv. i nødvendigt omfang, eventuelle utætheder fra nedløb/tagrende kontrolleres og repareres, og facaden rengøres for smuds/spindelvæv mv. Du kan læse mere om vedligeholdelse og rengøring af facadebeklædning i tegl i vores vejledning til drift og vedligehold.

Teglfacadebeklædning – det bæredygtige valg

Foruden den lange holdbarhed, det unikke udtryk og den minimale vedligehold har teglfacader fra KOMPROMENT også miljømæssige fordele. Både Tempel Earth og Arena Earth taler ind i de bæredygtige bygningscertificeringer Leed, Breeam og DGNB, fordi de er udviklet med fokus på robusthed, designet til adskillelse (muligheden for at afmontere og genanvende materialerne), minimal vedligeholdelse og lang levetid. En teglfacade er desuden et ressourceeffektivt valg, fordi det har et væsentlig lavere materialeforbrug, opgjort i kilo, end en traditionel opmuret facade.

Der er på vores facadetegl også udarbejdet en miljøvaredeklaration (EPD), som dokumenterer produktets miljømæssige egenskaber, ligesom der er udarbejdet et fysisk materialepas på Tempel Earth og på Arena Earth med stamdata på alle systemets komponenter.

Hvis du ønsker en facadebeklædning til dit hus, som både lever op til æstetiske, funktionelle og klimamæssige krav, er teglfacadebeklædning det helt rigtige valg! Står du også og skal bruge en tagløsning, kan du tage et kig på KOMPROMENTs store udvalg af tag i eksempelvis naturskifer, tegl eller med integrerede solceller og lade dig inspirere til, hvad den rette kombination er for dig.

Montering af facadetegl

Det er muligt at montere facebeklædning i tegl fra KOMPROMENT på både trælægter og aluminiumslægter og med variabel lægteafstand, så der er stor frihed i designfasen, såvel som når teglene skal monteres på bygningen.

Du kan læse mere detaljeret om vores facadebeklædning i tegl i vores detaljemappe for Arena Earth og Tempel Earth, ligesom du kan se vores montagevejledning med tekniske data for Tempel Earth.

Hvis du har behov for yderligere rådgivning eller teknisk support på vores facadetegl, er du velkommen til at kontakte vores tekniske support på tlf.: +45 96 52 07 10 eller på mail: teknik@Komproment.dk. Vi kan blandt andet være behjælpelige med montageopstart ved større projekter, sparring om detaljeløsninger, input til beskrivende materiale mm.

Vil du høre mere om teglfacader fra KOMPROMENT?

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores facadetegl og eventuelt modtage et prisoverslag eller tilbud, kan vi kontaktes på tlf.: +45 96 52 07 10 eller på mail: salg@komproment.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! 

chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram