Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Tysk grundighed til nordisk klima

                
20/06/2022
Det er et kinderæg, som Komproment lancerer med Linea teglsten, nemlig æstetik, intelligent teknik og tysk grundighed i et og samme tag - tilsat godt dansk håndværk

Komproment er i Danmark på vej mod succes for en ny, smuk og designvindende telgsten. Klassisk, enkel og harmonisk føjer den sig elegant til alle byggerier og kan fint tilpasses både ny arkitektur, parcelhuse og andet nybyggeri. Og det passer elegant til renoveringsprojekter af ældre villaer.

Det handler om tagteglstenen Linea, som med fem forskellige overfladeudtryk og mulighed for integreret solpaneler, forventes at blive blandt de foretrukne tagløsninger i de kommende år.

- Der er stor interesse for Linea, som vi netop har afleveret i varianten Sintersort på en smukt beliggende villa udenfor Svendborg. Linea har vundet designpriser, og den udmærker sig på flere måder fx også ved en intelligent montageteknik udviklet med tysk grundighed, som i øvrigt præger produktet, fortæller Martin Vigholt, Komproment.

Linea er produceret af raffineret skiferler med ny, moderne produktionsteknik. Tagstenen er produceret i Tyskland, men den passer perfekt til det nordiske klima. Der er samtidig skabt muligheder for at integrere solcellerpaneler, så de falder diskret sammen med tagfladen på en æstetisk og ikke-anmassende facon.

- Tyskland kan dog nemt blive en vigtig målgruppe for Linea med de integrerede solpaneler, da det tyske marked er meget længere fremme end de nordiske lande med hensyn til solceller. Det er formentlig blot en overgang, mener Martin Vigholt, der forventer, at Kompromenets mange smukke tagløsninger med solpaneler vil vokse markant på det danske og nordiske marked i de kommende år.

- Og så gør det heller ikke noget, at montagen udstråler professionel udførelse. Det er tømrermester Mentor Kelani fra MK BYG Fyn, der står bag det udførende arbejde, som præsenterer Komproment Linea Sintersort på bedste vis.

Se vores udvalg af Linea tagsten her.

Læs også

                

Bliv informeret direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag.
Nyhedsbrev tilmelding
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram